'48 Meters Down' trekt naar Brazilië

'48 Meters Down' trekt naar Brazilië

En krijgt een releasedatum.

Entertainment Studios Motion Pictures heeft bekend gemaakt dat het de wereldwijde distributierechten heeft verworven op 48 Meters Down. Daarmee is ook meteen bekend dat 47 Meters Down een vervolg krijgt. Dat is tot nu toe de best verdienende onafhankelijke film, dus dat het vervolg er komt zal niemand echt verbazen.

48 Meters Down speelt zich af in Brazilië, tegen de achtergrond van de levendige cultuur, fantastische atmosfeer en prachtige stranden. Een groep van vijf meisjes van verschillende achtergronden en landen wordt verenigd in hun lust voor het leven en naar avontuur in het metropolis Recife. Ze proberen buiten de gebaande toeristische paden te treden en horen van een gids over een verborgen onderwaterruïne. Daar herbergen grotten een van vergeten stad, een paradijs om doorheen te zwemmen. Maar verlaten is het niet, want de vergeten stad is het thuis van de dodelijkste haaiensoort in de oceaan.

De film wordt geregisseerd door Johannes Roberts en ook door hem - in samenwerking met Ernest Riera, geschreven. Castleden zijn er nog niet, maar Entertainment Studios gelooft dat de film, als die uitkomt op 28 juni 2019, "het in zich heeft om een grote zomerfilm te worden."

Het is nog even wachten of die hoop uitkomt, de film moet in juni 2019 concurreren met Transformers 6 en Cowboy Ninja Viking.



NieuwsFilm

meest populair