Legendary maakt comic-film 'Nonplayer'

Legendary maakt comic-film 'Nonplayer'

Wat nou als de gamewereld ineens naar de echte wereld komt?

Legendary Pictures heeft de rechten op Nonplayer gekregen, een comic van schrijver en illustrator Nate Simpson. Het script wordt straks geschreven door Eric Pearson, die eerder meewerkte aan Thor: Ragnarok en de serie Agent Carter.

Simpson is de schrijver en illustrator van Nonplayer. De comic komt uit 2011 en kreeg in 2015 een vervolg. Het geheel wordt omschreven als een mengeling van Guardians of the Galaxy en The Matrix. Nonplayer is het verhaal van bezorgster Dana Stevens, die een saai leven heeft. Althans, haar echte leven, want haar digitale leven in een videogamewereld is fantastisch: daar is ze een krachtige krijgster. Maar dan gaat er iets mis en betreedt het spel de echte wereld. Dana moet daarop haar fantasieleven in het echt beleven.

De film heeft nog geen releasedatum, maar dat er een scenarist op gezet is wijst er in elk geval op dat Legendary Nonplayer snel gemaakt wil zien worden. De eerstvolgende grote release van de studio is overigens Pacific Rim: Uprising, dat vanaf 22 maart 2018 in de bioscoop draait.



NieuwsFilm

meest populair