Jared Leto pakt titelrol in Hugh Hefner-biopic

Jared Leto pakt titelrol in Hugh Hefner-biopic

De één zijn dood, de andere zijn...

Verleden week overleed Playboy-oprichter Hugh Hefner op 91-jarige leeftijd. Een biopic over het leven van de icoon lijkt een logisch gevolg. Het idee van een Hugh Hefner-biopic zingt al jaren rond en nu weet Brett Ratner te melden dat niemand minder dan Jared Leto in de huid stapt van Hef.

Ratner en zijn productiemaatschappij RatPac Entertainment hebben de film sinds 2016 in voorbereiding, nadat het project al sinds 2007 ergens anders was ondergebracht. Leto is uiteraard bekend uit films als Dallas Buyers Club (2013) en Suicide Squad (2016).

"Jared is een oude vriend. Toen hij hoorde dat ik de rechten had voor Hefs verhaal, zei hij tegen mij 'Ik wil hem spelen. Ik wil hem begrijpen.' En ik denk echt dat Jared dat kan. Hij is één van de grote acteurs van dit moment... Mijn doel is om de film groots aan te pakken... Er is veel beeldmateriaal van Hef beschikbaar en daardoor kan Jared heel veel informatie verkrijgen. Zoveel als hij wilt," aldus Ratner tegenover The Hollywood Reporter.

Ratner is betrokken bij meer Hefner-producties, zoals de eerder dit jaar verschenen docu-reeks American Playboy: The Hugh Hefner Story. Ook wil Ratner de door Hefner gepresenteerde talkshow Playboy After Dark nieuw leven in blazen.



NieuwsFilm

meest populair