Gerucht: Spike Lee maakt superheldenfilm 'Nightwatch'

Gerucht: Spike Lee maakt superheldenfilm 'Nightwatch'

De derde Spider-Man film?

Sony Pictures heeft dan wel de rechten op de Spider-Man franchise, films over dat personage maakt de studio niet meer. Dat is voortaan aan Marvel, dat met Tom Holland de films mag maken. Maar Sony heeft ook de rechten op andere personages, waar het al films over heeft aangekondigd. Zo zal Tom Hardy in Venom spelen, maar komt er ook een Silver & Black film. Nu blijkt dat de studio ook werkt aan Nightwatch.

Journalist Jeff Sneider vertelde tijdens Meet the Press dat er gewerkt wordt aan een project rond dat personage. Sneider stelt dat het project geschreven wordt door Edward Ricourt en dat Spike Lee beoogd regisseur is. Hoe ver het project gevorderd is, kon hij niet vertellen, maar hij zei wel redelijk veel vertrouwen te hebben dat het er zou komen.

Nightwatch heet eigenlijk Kevin Trench, die op een dag een dode man in een steegje vindt, met een kostuum aan. Als hij het lichaam van het kostuum ontdoet, komt hij erachter dat het een oudere versie van hemzelf is. Mocht Sony die film maken, wordt dat in elk geval een behoorlijk interessant project.

Hoe kijken jullie naar het Spider-Man universum van Sony?



NieuwsFilm

meest populair