Rey bereidt zich voor op training op foto 'Star Wars: The Last Jedi'

Rey bereidt zich voor op training op foto 'Star Wars: The Last Jedi'

Klaar voor de strijd met de First Order?

Wat marketing betreft, doen Lucasfilm en Disney het lekker rustig aan met Star Wars: The Last Jedi. Niet dat het echt nodig is om veel materiaal vrij ge geven: mensen kijken toch wel massaal uit naar de film. Yahoo! Movies heeft een vooruitblik gepubliceerd op de herfst en daar zat ook een foto uit The Last Jedi bij.

De foto toont ons Rey (Daisy Ridley, met haar staf in de hand en klaar voor de training. Op de achtergrond verder de zee en wat kleine eilandjes op Ahch-To, de planeet waar ze door Luke Skywalker (Mark Hamill) getraind wordt in het gebruiken van de Force.

Bekijk de afbeelding
The Last Jedi heeft nog geen synopsis gekregen, maar we weten dankzij een special in Vanity Fair wel wat van het verhaal. Zo zullen Finn (John Boyega) en nieuwkomer Rose (Kelly Marie Tran) samen op een missie naar casino Canto Bight gaan. Piloot Poe Dameron (Oscar Isaac) zet samen met General Organa (Carrie Fisher) de strijd tegen de First Order voort en Kylo Ren (Adam Driver) wordt verder getraind door de schurkachtige Snoke (Andy Serkis).

Vanaf 13 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair