'Fantastic Four' wordt naar het schijnt kinderfilm

'Fantastic Four' wordt naar het schijnt kinderfilm

Wat is Fox van plan?

Het gerucht gaat dat Fox hard werkt aan een nieuwe film rond de Fantastic Four. De studio heeft het al driemaal geprobeerd, maar wist nooit echt een groot succes te maken van Marvels first family. Onlangs hoorden we nog dat Fox een kindvriendelijke film wilde maken in de franchise en nu zijn daar nieuwe details over.

Het verhaal gaat dat Fox lange tijd van plan was om Kindergarten Heroes te verfilmen. Dat is een comicidee van Mark Millar, dat nooit gepubliceerd werd. Centraal in die comic, gericht op kinderen, stonden de nakomelingen van Mr. Fantastic en Invisible Woman. Die kinderen - Franklin en Valeria - zouden zo hun eigen problemen hebben en hun eigen superkrachten.

Fox zou lang gekeken hebben naar de mogelijkheden om Kindergarten Heroes naar het witte doek te brengen en ook al een scenarist aan het werk gezet hebben. Maar om onbekende redenen werd het project geschrapt en nu stelt Bleeding Cool dat Fox Kindergarten Heroes wil samenvoegen met Fantastic Four.

Kortom: het idee is om een kinderfilm of een jeugdfilm te maken, die gebruikt maakt van de personages uit de comics, maar dan in een andere setting.



NieuwsFilm

meest populair