Originele Bumblebee op foto eerste 'Transformers' spin-off

Originele Bumblebee op foto eerste 'Transformers' spin-off

Eindelijk eens iets anders dan Bayhem?

Ondertussen zijn de opnames gestart voor de volgend jaar te verschijnen eerste spin-off in het Transformers-filmuniversum. Het is LAIKA-grootheid Travis Knight die Bumblebee regisseert. Eerste setfoto's bevestigen het eerdere bericht dat de Autobot in zijn originele alt-mode te zien is: een Volkswagen Kever.

De nog titelloze Bumblebee-prequelfilm, de zesde in de franchise, heeft een beperkter budget van "slechts" $70 miljoen gekregen. Dit is beduidend minder dan de films van franchisestarter Michael Bay, die overigens wel de producent is bij deze spin-off. Alleen al aan de productie van het recente Transformers: The Last Knight gaf Bay $217 miljoen uit.

Op onderstaande foto vanaf de set van Bumblebee zijn twee gele Beetle's te zien. Klaarblijkelijk heeft Bumblebee ook een stuntdubbel.

More #bumblebeemovie set pics. The star and his double.

Een bericht gedeeld door Kathy Applebaum (@kathyapplebaum) op


Het verhaal speelt zich af in 1987 als Bumblebee onderdak zoekt op een autokerkhof van een klein stadje in Californië. Een tienermeisje, gespeeld door Hailee Steinfeld, maakt kennis met de Autobot.

Andere (menselijke) rollen zijn voor John Cena, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow en Pamela Adlon. De film verschijnt midden december 2018. En hieronder andere auto's die mogelijk opduiken:

These cars are going to be in the next #transformers movie.

Een bericht gedeeld door Kathy Applebaum (@kathyapplebaum) op



NieuwsFilm

meest populair