Volgende project Quentin Tarantino lijkt bekend!

Volgende project Quentin Tarantino lijkt bekend!

Een waargebeurd verhaal over de verdoemde Sharon Tate.

Regisseur Quentin Tarantino lijkt een nieuw project gevonden te hebben. Hij zou het waargebeurde verhaal van de gruwelijke Manson-moorden willen verfilmen. Acteurs als Jennifer Lawrence en Brad Pitt worden beoogd voor de hoofdrollen in de film. Ook de rest van de cast moet bestaan uit A-Listers.

De nieuwe film van Tarantino zou het verhaal van de opmars naar de moorden vertellen. In 1969 vermoordden cultleden actrice Sharon Tate, de echtgenote van regisseur Roman Polanski. Dat nadat ze per ongeluk naar het verkeerde huis gestuurd werden om een platenbaas die Manson afgewezen had te vermoorden. Tijdens de nacht van 8 augustus 1969 werden Tate - die acht maanden zwanger was - en vier andere aanwezigen op gruwelijke wijze vermoord.

In 1971 werden Manson en de cultleden opgepakt en ter dood veroordeeld voor de moorden. Die doodstraf werd later omgezet naar levenslang. De focus van het verhaal is niet helemaal duidelijk, al zou Tarantino vooral het verhaal van Sharon Tate willen vertellen.

Mocht het project doorgaan, zal Tarantino voor het eerst in zijn carrière een film baseren op ware gebeurtenissen. Hij heeft nog even om keuzes te maken, de opnames zouden in de zomer van 2018 pas van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair