Hoe de sloopkogel over de 'Fast & Furious 8'-set zwaaide

Hoe de sloopkogel over de 'Fast & Furious 8'-set zwaaide

Coole featurette toont enorme stunt.

In de vele beelden uit The Fate of the Furious a.k.a. Fast & Furious 8 die al online zijn verschenen, kan iedereen zich de enorme sloopkogel wel herinneren. Ondanks dat heel wat actievolle scènes ook flink wat computeranimatie bevat, heeft de sloopkogel ook in het echt over de set gezwaaid. Hieronder zie je een coole featurette met een blik vanaf de set.

De opnames werden gemaakt op de set in Berlijn en naast regisseur F. Gary Gray waren ook Andy en Jack Gill, allebei 2nd Unit Stunt Coordinator, en J.D. Schwalm, Special Effects Supervisor, verantwoordelijk voor de flink verwoestende opnames.


Ook verscheen er een video waarin regisseur F. Gary Gray in de spotlights komt te staan. In 2015 wist hij zichzelf weer op de kaart te zetten met Straight Outta Compton en hij was eerder verantwoordelijk voor het vergelijkbare The Italian Job (2003) en nam hij A Man Apart (2003) met Vin Diesel.


De belangrijkste personages in F8 zijn Vin Diesels Dominic Toretto en Charlize Therons slechterik Cipher. Andere bekende personages zijn Letty 'Ortiz' Toretto (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Hobbs (Dwayne Johnson), Tej Parker (Ludacris), Ramsey (Nathalie Emmanuel) en de Furious 7-slechterik Deckard Shaw, opnieuw gespeeld door Jason Statham. Fast & Furious 8 staat gepland voor 13 april. En hieronder nog een nieuwe clip en tv-spot:





NieuwsFilm

meest populair