Helen Mirren speelt moeder van [...] in 'Fast & Furious 8'

Helen Mirren speelt moeder van [...] in 'Fast & Furious 8'

Dit kan niet anders dan fout aflopen.

Over een paar maandjes verschijnt het achtste deel in de Fast & Furious franchise in de bioscoop. Naast een groot aantal bekende gezichten zijn er nieuwe gezichten te zien in de film van regisseur F. Gary Gray (The Italian Job). Eén daarvan is Oscarwinnares Helen Mirren. Via Yahoo! wordt duidelijk welke rol ze speelt.

In gesprek met de website gaf acteur Luke Evans, de slechterik uit Fast & Furious 6 (2013), aan dat na zijn broer ook zijn moeder te zien zal zijn. Hij is ook optimistisch dat zijn personage uit zijn coma zal komen: "Mensen ontwaken uit hun coma's, dus wie weet? Hij ligt in een militair ziekenhuis aangezien hij de meest gezochte man van de wereld is. Maar hij heeft een zeer krachtige broer. En hij heeft ook een moeder, gespeeld door Helen Mirren."

Evans verwijst uiteraard ook naar zijn broer Deckard Shaw, gespeeld door Jason Statham en de slechterik uit Fast & Furious 7 (2013). In Fast & Furious 8 a.k.a. The Fate of the Furious zal Deckard overigens samenspannen met de FF-helden, aangezien hun kopman Dom (Vin Diesel) zich tegen hen keert.

Fast & Furious 8 moet op 13 april in de Nederlandse bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair