Bewapende Cyborg, Aquaman en Wonder Woman op nieuwe foto 'Justice League'

Bewapende Cyborg, Aquaman en Wonder Woman op nieuwe foto 'Justice League'

Op een Kryptoniaans schip; plus Wonder Woman spot.

Er was dan wel geen Super Bowl Spot te zien voor Justice League, maar er is wel een nieuwe foto opgedoken uit deze grootse DC team-up superheldenfilm. Deze keer overigens niet met Batman (Ben Affleck) of Superman (Henry Cavill), maar wel met Gal Gadots Wonder Woman, Jason Momoa's Aquaman en Ray Fishers Cyborg. Een andere ontbrekende held is uiteraard Ezra Millers The Flash.

De afbeelding verscheen via GamesRadar, de partij achter het magazine Total Film. De drie helden lijken overigens in een Kryptoniaans schip te staan. Ook houden ze hun favoriete wapen vast.

Bekijk de afbeelding
Andere belangrijke rollen in Warner Bros. en DC Entertainments Justice League zijn voor Amy Adams als Lois Lane, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West. Zack Snyders JLA verschijnt in november in de Nederlandse bioscoop.

Nieuwe tv-spot Wonder Woman


Hieronder ook nog een nieuwe tv-spot van Wonder Woman - uiteraard ook met Gal Gadot. Er is niet veel nieuws te zien overigens.



NieuwsFilm

meest populair