Nieuwe foto 'Wonder Woman' toont gouden pakje

Nieuwe foto 'Wonder Woman' toont gouden pakje

Haar huispakje op haar eiland Themyscira?

De eerste DC-film van 2017 verschijnt over zo'n 4 maanden in de Nederlandse bioscopen. In die superheldenfilm krijgen we een betere kennismaking met Gal Gadots Diana Prince, beter bekend als Wonder Woman. In Batman v Superman: Dawn of Justice zagen we de bijzonder krachtige vrouwelijke DC-heldin al in haar outfit. In haar solo-avontuur Wonder Woman heeft ze echter ook een ander pakje.

Hieronder zie je een nieuwe indruk op Wonder Woman en haar gouden 'harnas.' Vermoedelijk draagt ze deze alleen op haar aardse thuiseiland Themyscira. In de film van regisseur Patty Jenkins wordt de superheldin gedwongen om het met enkel vrouwen gevulde eiland te verlaten. Er spoelt namelijk een soldaat - Steve Trevor (Chris Pine) - aan en die vertelt Diana over de Eerste Wereldoorlog. Wonder Woman besluit de wereld te gaan verkennen en de oorlog te stoppen.

Bekijk de afbeelding
Wonder Woman staat gepland voor 2 juni en de titelheldin keert later in 2017 terug voor de grootse DC team-up film Justice League van regisseur Zack Snyder. Andere belangrijke rollen in Wonder Woman zijn voor Connie Nielsen, Robin Wright, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya en Lucy Davis.



NieuwsFilm

meest populair