John Travolta in Dallas?

Een van de meest succesvolle Amerikaanse soapseries is hoogstwaarschijnlijk [i]Dallas[/i], die tussen 1978 en 1991 werd uitgezonden. Een filmversie van de serie over de Texaanse familie Ewings werd enige jaren geleden aangekondigd en acteur Colin Farrell werd al eens genoemd voor de rol van Bobby Ewing.

Een van de meest succesvolle Amerikaanse soapseries is hoogstwaarschijnlijk Dallas, die tussen 1978 en 1991 werd uitgezonden door CBS. Een film over de Texaanse familie Ewings werd enkele jaren geleden aangekondigd en acteur Colin Farrell werd al eens genoemd voor de rol van Bobby Ewing.

Over de film, die geregisseerd zal worden door Robert Luketic (Legally Blonde, Monster-In-Law), is sindsdien weinig vernomen, maar John Travolta schijnt afgelopen weekend in een interview gezegd te hebben dat hij "a man with a mighty big hat" zal spelen in een Dallas- film. Het lijkt er dus op dat we Travolta gaan zien als oliebaron J.R. Ewing, in de serie in alle 357 afleveringen vertolkt door Larry Hagman.



NieuwsFilm

meest populair