Ben Afflecks script 'The Batman' al herschreven

Ben Afflecks script 'The Batman' al herschreven

Door de man achter Batman v Superman en Justice League.

Begin deze week werd bekend dat Ben Affleck zich voor de aangekondigde Batman-solofilm The Batman vooral gaat richten op zijn rol als het titelpersonage. Nu meldt Deadline dat het script, opgeleverd door dezelfde Affleck en DC Comics' Geoff Johns, al is herschreven.

Opmerkelijk aan de situatie is dat het script van de heren is herscherven door Chris Terrio, de schrijver van onder meer de verhalen van de DC-films Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League en tevens Oscarwinnaar Argo. Voor de laatste ontving ook Terrio een Oscar.

Nu is het herschrijven van scripts aan de orde van de dag in Hollywood en vaak zegt dit niet direct iets over de kwaliteit van eerdere versies. In dit geval is het wel opvallend, aangezien Affleck en vooral Johns werden aangekondigd als de nieuwe kopmannen van het DC Extended Universe, welke volgens velen een slechte start heeft gemaakt onder de voormalige kopman Zack Snyder, regisseur van onder meer de eerder genoemde DCEU-titels Batman v Superman en Justice League.

Al met al lijkt het erop dat Warner Bros. het tempo er wel in heeft zitten en dat de studio zich op dit moment vooral focust op het vinden van een nieuwe regisseur. Volgens de verschillende bekende media zijn er al wat kandidaten op het oog.



NieuwsFilm

meest populair