Michael Fassbender over James Bond

Michael Fassbender over James Bond

En over Donald Trump.

Zolang Daniel Craig nog geen definitief uitsluitsel heeft gegeven of hij nog eens de beroemde geheimagent wil neerzetten, blijft de roddelmachine op volle toeren draaien. Zo hebben we al de nodige namen voorbij zien komen, waaronder die van Michael Fassbender; Fassbender zegt hier zelf over: "Duiken die geruchten over mij als Bond nog steeds op? Ik dacht dat men nu wel had begrepen dat ik geen interesse heb voor het spelen van 007".

De voor een Oscar genomineerde acteur werd door GQ-Magazine geïnterviewd en gevraagd of hij überhaupt ooit interesse had gehad voor de rol: "Nee, eerlijk gezegd niet. Daniel Craig heeft het geweldig goed gedaan, vind ik". De reporter merkte op dat Craig wel zo'n 10 jaar ouder is dan Fassbender: "Ja, dat mag wel waar zijn maar kijk eens naar mij, het lijkt wel alsof ik 50 ben. Zo zie ik toch in ieder geval uit. Ik denk dat de franchise iets nieuws nodig heeft, iets anders dan wat we gewend zijn, bijvoorbeeld dat we het begin van Bond zien, waarom en hoe wordt Bond 007; zijn militaire training laten zien in plaats van altijd op grote luxe jachten te vertoeven".

"Het lijkt me interessant om die ontwikkeling te tonen, zoiets van dat hij M ontmoet die hem informeert over een bepaald 00 project, undercover, black ops, iets in die zin. Ik denk dat iedereen wel de nodige ideeën heeft over welke kant ze nu op kunnen gaan. Maar ik hoop vooral dat ze voor een jongere Bond gaan, iemand als Ryan Gosling, weliswaar een Canadees. Maar wie zegt dat hij perse Brits moet zijn? Het zou natuurlijk ook een Amerikaanse acteur kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/106470]Jack O'Connel[/url}. Of nog beter, Jane Bond! Waarom geen vrouw? Dat zou wel heel gedurfd zijn, maar ik zie dat wel zitten! Ik hoop dat het iemand wordt waarvan we het niet verwachten".

Ook werd de acteur nog gevraagd naar Trump, over wie hij het volgende had te zeggen: "Ik denk dat veel mensen kwaad zijn en dat Trump daarom zo'n grote aanhang heeft. De Amerikanen voelen zich bedrogen en ze denken dat dit de manier is om terug te slaan. Maar is hij echt de oplossing? Ik denk eerder dat hij een grote rol heeft gespeeld in het ontstaan van de alledaagse problemen, met de bankiers, de crisis, enz. Ik denk dat hij gewoon een deel is van het probleem dat we moeten proberen op te lossen en zeker niet de oplossing zelf".



NieuwsFilm

meest populair