James Franco aangeklaagd

James Franco aangeklaagd

Volgens een fotograaf viel de acteur hem aan.

Het is geen geheim dat de nodige bekendheden wel eens door het lint gaan als ze weer een keertje achterna gezeten worden door paparazzi en andere fotografen. Nu wordt James Franco (o.a. bekend van 127 Hours) aangeklaagd voor het aanvallen van een fotograaf gedurende een concert van inmiddels twee jaar geleden.

De met een Golden Globe bekroonde acteur wordt namelijk vervolgd door fotograaf David Tonessen, die beweert dat de 38-jarige acteur hem lastig viel tijdens een concert van Lana Del Rey waar Tonessen foto's aan het maken was. Volgens informatie gebruikt bij het rechtsgeding zou Franco de fotograaf meerdere malen verveeld en geïrriteerd aangekeken hebben en zou hij er ook van hebben ''genoten'' toen hij de fotograaf een kopstoot in de buik gaf.

Aldus Tonessen maakte de acteur zich vervolgens snel uit de voeten. Tonessen zelf beweert dat hij zo ernstig gewond was dat hij moest worden opgenomen in een ziekenhuis. Bovendien zegt hij dat hij hierdoor ook ''ernstige en permanente fysieke en psychologische trauma's''opgelopen heeft.

Franco wordt nu dus gesommeerd om alle ziekte- en schadevergoedingen te betalen. Ook wordt hij aangeklaagd voor mishandeling en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade. De acteur heeft nog niet op de aanklacht gereageerd.



NieuwsFilm

meest populair