John Carpenter niet betrokken bij 'Big Trouble in Little China'-remake

John Carpenter niet betrokken bij 'Big Trouble in Little China'-remake

Dwayne Johnson zal naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol spelen in de film.

Over de jaren heen zijn heel wat klassiekers van John Carpenter met weinig succes door de remakemolen gegaan. Zo waren er bijvoorbeeld nieuwe versies van Halloween, The Fog en The Thing, die eigenlijk alle unaniem zijn afgebrand. De enige remake die over het algemeen acceptabel wordt beschouwd is Assault on Precinct 13, een film die ook verre van perfect is.

De laatstje jaren gingen er daarnaast geruchten over een remake van Escape from New York (nog steeds niet van de grond gekomen, en zal er naar verluidt een remake komen van Starman. Ondertussen werd bekend dat Dwayne Johnson naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol zal spelen in een remake van Big Trouble in Little China. Johnson gaf zelf aan dat hij Carpenter een geweldige regisseur vindt en in juni liet hij nog weten dat hij de regisseur graag bij het project wil betrekken.

Capenter zelf liet afgelopen week weten dat hij ondanks de opmerkingen van The Rock totaal niks vernomen heeft over de remake en dat niemand contact met hem heeft gelegd over een mogelijke betrokkenheid. Carpenter zei er het volgende over:

"Weet je, misschien wordt het wel een goede remake. Ik weet het niet. Niemand heeft me iets verteld. Niemand vertelt mij ooit wat! Is dat niet fantastisch?"

De sarcastische Carpenter heeft zich in het verleden vaker als uitvoerend producent laten vermelden bij de remakes, maar hij heeft ook vaak genoeg laten weten dat hij niet al te enthousiast is over het eindresultaat.



NieuwsFilm

meest populair