'Austin Powers'-scenarist schrijft script 'Shrek 5'

'Austin Powers'-scenarist schrijft script 'Shrek 5'

Walt Dohrn en Mike Mitchell (die samen Trolls maakten) zullen mogelijk regisseren.

Tijdens een interview met The Hollywood News, lieten Trolls-regisseur Walt Dohrn (schrijver van Shrek 2) en Mike Mitchell (regisseur van Shrek Forever After vallen dat DreamWorks Animation scenarist Michael McCullers (The Boss Baby, Baby Mam) heeft ingehuurd om het script van Shrek 5 te schrijven. McCullers wordt al vele jaren geassocieerd met Mike Myers (alias Shrek); hij schreef eerder de scenario's van de tweede en derde Austin Powers-films met hem. Aldus Mitchell:

''Ze hebben een goed verhaal liggen. Het script is geschreven door Michael McCullers, die ook bij de Austin Powers-films betrokken was. Hij heeft een geweldig idee bedacht. Er is nog meer te vertellen over de wereld van Shrek, en we willen zeker een handje helpen!"

Hoewel het duo niet wilde bevestigden dat ze Shrek 5 zullen regisseren, lieten ze wel doorschemeren dat ze er wel oor naar hebben.

Shrek Forever After, het meest recente deel in de reeks, kwam uit in 2010. En hoewel de film met 239 miljoen dollar minder dan de drie delen ervoor opbracht in Amerika, werd er wereldwijd wel 752,6 miljoen dollar binnen geharkt. Het is dan dus ook zeker niet verwonderlijk dat er wordt gesproken over een vijfde deel.



NieuwsFilm

meest populair