Guy Ritchie regisseert Walt Disney's live-action 'Aladdin'

Guy Ritchie regisseert Walt Disney's live-action 'Aladdin'

Opvallende keuze!

The Hollywood Reporter meldt dat niemand minder dan Guy Ritchie in de regiestoel plaatsneemt voor Walt Disney's live-action versie van Ron Clements en John Muskers succesvolle animatiefilm Aladdin uit 1992. Het script is al geschreven door John August en de producent is Dan Lin (Sherlock Holmes, The LEGO Movie).

Naar verluidt zal de live action-film, welke eerder onder de naam Genies bekend stond, de musical elementen uit de animatiefilm behouden en Ritchie zou volgens The Hollywood Reporter de film op een non-lineaire manier benaderen.

Van Ritchie verschijnt maart 2017 de film King Arthur: Legend of the Sword, welke een eerste deel zou moeten zijn uit een reeks van velen. Recent verscheen van de Brit de tv-verfilming The Man from U.N.C.L.E. en eerdere successen zijn Sherlock Holmes (2009), Snatch. (2000) en Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998).

In de animatiefilm uit 1992 proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdins leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit een vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins. Maar Jafar en zijn grappen makende papegaai Iago smachten óók naar de krachten van de lamp.

Een verschijningsdatum is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair