Nog steeds geen regisseur voor nieuwe 'Halloween'

Nog steeds geen regisseur voor nieuwe 'Halloween'

Halloween Returns moet een harde reboot van de franchise worden.

Afgelopen mei wisten we nog te melden dat John Carpenter, de grondlegger van de Halloween-franchise, dienst zou gaan doen als uitvoerend producent van een nieuwe Halloween-film, die gemaakt zal worden door Blumhouse Productions.

Jammer genoeg heeft de betrokkenheid van Carpenter nog niet zijn vruchten afgeworpen. Tijdens een recent interview met Cinema Blend, liet producent Jason Blum namelijk weten dat de reboot er naar alle waarschijnlijkheid nog steeds komt, maar dat het nog wel even duurt voordat de opnames zullen beginnen. Blum zei er het volgende over:

"We hebben nog geen regisseur en ook nog geen besluit genomen over de benadering. We dachten deze twee elementen wel te hebben gevonden, maar dat bleek voorbarig. We overleggen momenteel met een handvol mensen over het project, en ze hebben allen verschillende ideeën. Het is niet mijn bedoeling om een regisseur te vertellen wat ze moeten doen. We kijken nu naar de ideeën die ons worden gepresenteerd."

De voorlopige titel van de reboot is Halloween Returns, wat op zichzelf al aangeeft dat de verhaallijn van Rob Zombie's bedenkelijke films zal worden genegeerd. Carpenter zal mogelijk ook de muziek van de reboot componeren. maar dat is vooralsnog niet bevestigd.



NieuwsFilm

meest populair