Wanted Jack Sparrow-poster 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Wanted Jack Sparrow-poster 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

De beruchte piraat!

In de recente fraaie teaser trailer voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales was er al een flyertje te zien met daarom de tekst dat Johnny Depps Jack Sparrow een gezocht piraat is. Via Instagram heeft regisseur Joachim Rønning nu een affiche gedeeld met daarop een vergelijkbare tekst, als dank voor de vele keren dat de eerste beelden zijn bekeken.



In de teaser was Captain Sparrow nog niet te zien. Een hele slimme zet van Walt Disney, aangezien er de acteur een discutabele rol speelde tijdens de opnames van de film, mede geregisseerd door Espen Sandberg. Hoogtwaarschijnlijk zal hij gewoon een flink aandeel krijgen in het vijfde deel, waarin ook rollen te zien zijn van Orlando Bloom (Will Turner), Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Kaya Scodelario (Carina Smyth), Brenton Thwaites (Henry) en Paul McCartney.

In Dead Men Tell No Tales ontsnapt Salazar met de nodige geestenpiraten uit de Devil's Triangle en wil maar één ding: alle piraten uitmoorden. Sparrow zet zijn vizier op de legendarische drietand van Poseidon. Met dit krachtig artefact krijgt hij de totale controle over de zeeën. Vanaf 26 mei in de Nederlandse (3D) bioscopen.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair