MMA-film 'Warrior' krijgt mogelijk sequel

MMA-film 'Warrior' krijgt mogelijk sequel

Regisseur Gavin O'Connor sluit een vervolg op de kritisch bejubelde film niet uit.

Regisseur Gavin O'Connor heeft de laatste jaren een aantal goede films gemaakt zoals Miracle en Pride and Glory, maar het is MMA-dramafilm Warrior die zijn meest gevierde werk is tot op heden. In de film uit 2011 speelden Tom Hardy en Joel Edgerton twee van elkaar vervreemde broers die het als vechtersbazen tegen elkaar moeten opnemen in de ring.

Tijdens de persronde voor zijn nieuwe film The Accountant (met Ben Affleck) liet O'Connor aan Screen Rant weten dat een vervolg op Warrior tot de mogelijkheden behoort. Dit is ondanks het feit dat de film het niet erg goed deed in de bios (23 miljoen dollar opbrengst tegen een budget van 25 miljoen). De film werd echter kritisch bejubeld en vergaarde over de jaren heen een grote schare fans, o.a. door de explosief toegenomen populariteit van MMA.

De eerste film liet daarnaast ook open wat de toekomst zal brengen voor de hoofdpersonages, waardoor een hypothetisch vervolg niet onlogisch is. O'Connor zei het volgende over Warrior en een eventueel vervolg:

''Ik ben er dankbaar voor dat ik die film heb mogen maken. Toen ik die film maakte was MMA en UFC nog niet zo populair als nu. Die film heeft een enorme schare fans gekregen over de jaren heen, meer dan alle andere films die ik door de jaren heen heb gemaakt. Het is daarnaast ook mijn meest persoonlijke film. Dus ik ben heel dankbaar en weet je, misschien maken we er nog wel een... ik heb er al over gesproken met de acteurs."

Het is vooralsnog onduidelijk of hoofdrolspelers Hardy en Edgerton willen terugkeren voor een vervolg op Warrior.



NieuwsFilm

meest populair