150 miljoen dollar voor Craig opnieuw als Bond lijken niet waar te zijn

150 miljoen dollar voor Craig opnieuw als Bond lijken niet waar te zijn

Craig's uitspraken in een interview vorig jaar zorgden voor de nodige ophef

Ongeveer een week geleden ging het gerucht rond dat Daniel Craig mogelijk zou terugkeren als de iconische 007, nadat hem het astronomische bedrag van 150 miljoen dollar zou zijn aangeboden voor het maken van nog twee Bond-films. Nu lijkt dit echter niet waar te zijn.

Waarschijnlijk is het zelfs het tegenovergestelde het geval: Eon Productions, het Britse bedrijf dat sinds 1962 de James Bond-films produceert, zou erg teleurgesteld en boos zijn geweest toen Craig zei dat hij ''liever zijn polsen zou doorsnijden dan opnieuw 007 te spelen'' en dat als hij terug zou keren het enkel en alleen ''voor het geld zou zijn''. Craig zou als gevolg hiervan een verhit telefoontje hebben gekregen van de grote bazen achter de James Bond franchise, die hem blijkbaar een compleet gebrek aan professionalisme verweten.

Het interview waarin Craig zich zo negatief uitliet over een mogelijke terugkeer als Bond is wel al weer bijna een jaar oud. Nu lijken de gemoederen ondertussen weer wat gekalmeerd en probeert men Craig nog steeds te overtuigen om terug te komen als de Britse geheimagent, maar er zou geen sprake zijn van een terugkeer voor de genoemde 150 miljoen dollar.

Zolang het nog niet duidelijk is of Craig terugkeert, blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan dat men voor een 'nieuwe' James Bond gaat.

Craig zit voorlopig echter niet zonder werk. Zo zal hij te zien zijn in de tv-serie Purity en heeft hij ook getekend voor een nieuwe film, genaamd Logan Lucky met o.a. Channing Tatum.

Aanstormend Brits talent Tom Hughes wordt nu genoemd als Craig's mogelijke opvolger.



NieuwsFilm

meest populair