Vroegere Nickelodeon ster moet de gevangenis in

Vroegere Nickelodeon ster moet de gevangenis in

De ''Drake and Josh'' acteur werd in december aangehouden

Drake Bell (o.a. bekend van High Fidelity) is veroordeeld tot 96 uur gevangenisstraf voor verkeersdeelname onder invloed van alcohol vorig jaar december.

Naar het schijnt heeft de acteur een pleidooi-overeenkomst met de openbare aanklagers geaccepteerd, waarin staat aangegeven dat hij de minimale straf van vier dagen moet uitzitten, met vier jaar voorwaardelijk. Bovendien moet de acteur een verplicht alcohol-onderwijsprogramma gaan volgen.

Bell werd door een politie-agent aangehouden op 21 december van het afgelopen jaar in Glendale, California, rond 2u15, nadat deze de acteur slingerend en te hard rijdend op de openbare weg gezien had. Vervolgens werd Bell gevraagd een alcoholtest te doen, waarvoor hij faalde. De 30-jarige acteur werd gearresteerd, maar kwam later vrij nadat zijn borg van 20.000 dollar was betaald. In 2009 werd hij al eens eerder aangehouden wegens een te hoog alcoholgebruik.

Het is niet de eerste keer dat een voormalige Nickelodeon-ster in het nieuws komt na het maken van een overtreding; zo werd de vroegere Unfabulous ster Emma Roberts in 2013 gearresteerd voor huiselijk geweld. Het jaar daarvoor was Matthew Underwood van Zoey 101 nog aangehouden voor het in het bezit hebben van marihuana.

NieuwsFilm

meest populair