Tease voor de volledige trailer van 'Rogue One: A Star Wars Story' van morgen

Tease voor de volledige trailer van 'Rogue One: A Star Wars Story' van morgen

Op naar Darth Vader.

Zoals gebruikelijk bij de release van een grote trailer, nu ook weer een tease. Dit keer gaat het om wat (nieuwe) flitsen uit Rogue One: A Star Wars Story, de eerste titel uit de geplande Star Wars Anthology Series. Check de beelden hieronder!

Enkele weken geleden verscheen er tijdens Star Wars Celebration al een nieuwe trailer met een vluchtige blik op Darth Vader en naar verwachting is de morgen te verschijnen trailer dezelfde of een iets uitgebreidere versie. De trailer wordt morgen vertoond tijdens uitzendingen van NBC over de Olympische Spelen.



Rogue One gaat over het verhaal van de rebellen die zich verenigen om de plannen te stellen over de gevreesde Death Star. Hoofdrol is voor Felicity Jones en zij speelt het rebelse personage Jyn Erso. Van Mads Mikkelsen is ondertussen bekend dat hij de vader van Jyn speelt en andere rollen zijn voor Diego Luna als Captain Cassian Andor, Donnie Yen als de blinde en spirituele strijder Chirrut Imwe, Jiang Wen als zijn vriend Baze Malbus, Alan Tudyk als de droid K-2SO, Riz Ahmed als de rebel-piloot Bodhi Rook en Forest Whitaker als Saw Gerrera, een personage dat werd geïntroduceerd in Star Wars: The Clone Wars. De belangrijkste tegenstander is Director Orson Krennic, gespeeld door Ben Mendelsohn en we krijgen dus ook Darth Vader te zien, met de stem van James Earl Jones.

De Star Wars-film - welke zich afspeelt voorafgaand aan de originele Star Wars-film uit 1977 - werd geregisseerd door Gareth Edwards (Godzilla) en naar verluid werd bij de reshoots en de eindversie bijgestaan door Tony Gilroy (The Bourne Legacy). Rogue One moet vanaf 14 december in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair