Bekende koppen in Eilandgasten

De drie momenteel populairste gezichten van eigen bodem: Tygo Gernandt, Egbert Jan Weeber en Johnny de Mol zullen een rol gaan spelen in Eilandgasten, gebaseerd op het eerste deel uit de romantrilogie De Eilandboeken van schrijfster Vonne van der Meer.

Het boek vertelt over een oudere vrouw die een vakantiehuisje op Vlieland bezit. De huurders hebben elk hun eigen verhaal, die verbonden worden door bespiegelingen van de oude vrouw en de locatie waar het zich allemaal afspeelt. Voor alle personages geldt bovendien dat ze op het moment van hun aanwezigheid kampen met een crisis en dat de wind, zee en kust een positieve invloed op hun leven hebben.

Ook Eva Duijvestein, Caro Lenssen, Jaap Spijkers en Carine Crutzen mogen meedoen aan het filmproject onder regie van Karim Traïdia, die eerder onder meer verantwoordelijk was voor de vooral door critici goed besproken De Poolse Bruid. De film wordt de komende maanden opgenomen op Vlieland en AFilm brengt de titel dit najaar nog uit in de bioscopen. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat de andere delen uit de trilogie (De Avondboot en Laatste Seizoen) verfilmd gaan worden.



NieuwsFilm

meest populair