Paul T. Taylor is de nieuwe Pinhead in 'Hellraiser X: Judgement'

Paul T. Taylor is de nieuwe Pinhead in 'Hellraiser X: Judgement'

De opvolger van Doug Bradley is gevonden.

Acteur Paul T. Taylor is volgens Bloody-Disgusting de persoon die Doug Bradley vervangt als Pinhead in de aanstaande nieuwe Hellraiser-film Hellraiser X: Judgement, geregisseerd door make-up expert Gary J. Tunnicliffe (Jack and the Beanstalk).

Bradley speelde de rol van Pinhead in Clive Barkers originele film Hellraiser uit 1987. Daarna was hij te zien in zeven vervolgen, en in Hellraiser: Hellworld (2005) voor de tot op heden laatste keer.

In Hellraiser: Judgement, het tiende deel in de reeks, volgen we twee detectives die jacht maken op een gruwelijke seriemoordenaar die de stad onveilig maakt. Als ze met een derde persoon gaan samenwerken dan duiken ze dieper in een doolhof van horror, mogelijk niet van deze wereld.

Dit betreft niet de reboot waar al jaren over wordt gesproken, maar het zou eerder een nieuw vervolg zijn. Andere rollen zijn voor Heather Langenkamp, Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris en John Gulager. De opnames moeten snel gaan starten en naar alle waarschijnlijkheid wordt dit het zoveelste deel dat direct op Dvd en VOD wordt uitgegeven.



NieuwsFilm

meest populair