'Labyrinth' krijgt "Reboot" van scriptschrijver 'Guardians of the Galaxy'

'Labyrinth' krijgt "Reboot" van scriptschrijver 'Guardians of the Galaxy'

Uiteraard zonder Jim Henson en David Bowie.

In 2014 werd er al een vervolg op de muzikale fantasyfilm Labyrinth van wijlen Jim Henson aangekondigd. Sindsdien is er weinig meer over de plannen vernomen, maar nu zegt The Hollywood Reporter dat Tri-Star Pictures werkt aan een "reboot" en de scriptschrijver van Guardians of the Galaxy heeft aangetrokken.

Dit bericht is niet los te koppelen van het recente overlijdensbericht van zanger David Bowie. De parttime acteur was te zien als Jareth the Goblin King. In de film was ook een rol weggelegd voor Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Noah). Ondanks dat de film ondertussen een behoorlijke cultstatus heeft, flopte de film in 1986 en was dit voor Henson (The Dark Crystal, 1982) een reden om nooit meer een film te regisseren.

Het script voor de "reboot" wordt geschreven door Nicole Perlman, co-schrijver van Marvel Studios' Guardians of the Galaxy (2014). Het is onduidelijk wat voor een reboot het moet worden, zeker nadat Perlman het volgende tweette: "We 'rebooten' niets, jongens. Henson Co en ik spraken elkaar eind 2014, dus het tijdstip van dit bericht is waardeloos. Ik zou nooit profiteren van Bowie's dood. Labyrinth is mijn favoriete kinderfilm, dus ik deel jullie zorgen dat de voortzetting van die wereld met liefde en respect behandeld moet worden."

Laten we het erop houden dat The Hollywood Reporter vast heeft vernomen dat Tri-Star Pictures hernieuwde interesse heeft in het project en dat dit betekent dat Perlman haar droom kan verwezenlijken. Hieronder de trailer van het origineel.



NieuwsFilm

meest populair