Dvd-releases week 43

Dvd-releases week 43

Met o.a. Insidious: Chapter 3 en Phoenix.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Butter (2011)


'Butter' gaat over de geadopteerde wees Destiny (Shahidi) die er achter komt dat ze een enorm talent heeft voor maken van sculpturen van boter. Ze besluit deel te nemen aan de jaarlijkse boter sculptuur wedstrijd en neemt het tegen haar grootste concurrent Laura Picker (Garner), de ambitieuze echtgenote van de gepensioneerde regerend kampioen van de stad.
Bekijk de afbeelding

The Gunman (2015)


Martin Terrier is een internationaal spion. Hij wil uit het wereldje stappen, maar wordt direct verraden door de organisatie waar hij ooit voor werkte. om zijn naam te zuiveren, moet hij in een meedogenloos kat-en-muisspel doorheen Europa trekken.
Bekijk de afbeelding

Black Sea (2014)


Capt. Robinson gaat op zoek naar een oude Russische U-boat, die naar het schijnt vol zit met nazi-goud.
Bekijk de afbeelding

Insidious: Chapter 3 (2015)


Een nieuw verhaal van terreur begint voor een tienermeid en haar familie. Dat speelt zich af voor het verhaal van de Lamberts en onthult meer mysteries van The Further.
Bekijk de afbeelding

Phoenix (2014)


Het is vlak na de Tweede Wereldoorlog. Een vrouw heeft de Holocaust overleefd, maar ze werd dood gewaand. Als ze onder een nieuwe identiteit naar huis terug keert, probeert ze uit te vinden of haar man haar verraden heeft.
Bekijk de afbeelding

In grazia di Dio (2014)


Salento, Zuid-Italië. Een kleine familietextielfabriek moet sluiten en drie generaties vrouwen moeten nu worstelen om te overleven. Om hun schulden af te betalen, worden hun huizen verkocht. Kunnen de drie vrouwen wel een nieuwe, geschikte levensstijl vinden?
Bekijk de afbeelding

X+Y (2014)


Nathan is een autistische jongen met een buitengewoon talent voor wiskunde. Hij kan niet goed met mensen omgaan, zelfs niet met zijn lieve en geduldige moeder Julie. Pas op het moment dat een leraar besluit energie in hem te steken, begint het leven van Nathan er plotseling heel anders uit te zien. Zo besluit hij op een gegeven moment naar Taiwan te gaan om zich aan te sluiten bij het Britse team van de International Mathematics Olympiad.
Bekijk de afbeelding

Papa ou maman (2015)


Florence en Vincent Leroy zijn in alles geslaagd. Hun baan, hun huwelijk, hun kinderen. En vandaag willen ze een succesvolle scheiding. Maar als ze gelijktijdig de promotie ontvangen waarvan ze altijd al hebben gedroomd, verandert hun leven in een nachtmerrie. Dus verklaren de voordien voorbeeldige echtgenoten elkaar nu de oorlog: en ze zullen er alles aan doen om NIET de voogdij over de kinderen toegewezen te krijgen...
Bekijk de afbeelding

The Overnight (2015)


Alex en Emily zijn een stel dat net is komen wonen in Los Angeles. Ze voelen zich nog een beetje verdwaald in de grote stad en zouden graag een paar vrienden maken. Op een dag zijn ze met hun zoontje in het park en ontmoeten ze Kurt. Om Alex en Emily welkom te heten, nodigt deze hippe vader ze uit om een keer bij hem en zijn vrouw te komen eten. Dit bezoekje verloopt in eerste instantie heel normaal, maar als de kinderen op een gegeven moment naar bed zijn, krijgt de avond een vreemdsoortige wending.
Bekijk de afbeelding

Ilo Ilo (2013)


Singapore, eind jaren negentig. De vriendschap van kamermeisje Teresa en de jonge Jiale zorgen voor jaloezie tussen de moeder, terwijl de regio geraakt wordt door de Aziatische recessie.


NieuwsFilm

meest populair