Marty en Doc zijn terug voor 'Back to the Future'-video!

En Christopher Lloyd wil best een vierde film maken.

Niet alleen heeft Toyota een fantastische video vrijgegeven waarin Michael J. Fox én Christopher Lloyd terugkeren als Marty McFly en Doc Brown, ook hebben we vandaag info over een mogelijke vierde film in de Back to the Future-franchise.. Na jaren vol afwijzingen, blijkt men nu toch wel open te staan voor de film. Eerst echter de Toyota-video, die ter ere van de dertigste verjaardag een mooie video maakte. De motor waar Toyota gebruik van maakt is voorspeld door de franchise.

”De laatste jaren hebben we het erg leuk gehad met voorspellen welke fictieve technologie van Back to the Future daadwerkelijk ontwikkeld zou zijn in 2015,” vertelde Michael J. Fox. ”Nu we er een week vandaan zitten, denk ik dat fans een geweldige tijd gaan hebben met wat Toyota als de werkelijke mogelijkheden voor transport ziet. Het is echt cool.”


En dan is er nog een interview van THR met Christopher Lloyd. Ondanks dat de kans klein is dat er nog een vierde film komt, lijkt de 77-jarige acteur er wel zin in te hebben. ”Ik zou Doc zo nog eens spelen, geen probleem!” begon Lloyd. Maar: ”Het is moeilijk een idee te bedenken dat het enthousiasme van de oorspronkelijke drie films meeneemt. Dat zou de echte uitdaging zijn. Maar het zou zomaar kunnen, je weet het nooit.”

Ook gelooft hij wel dat Fox terugkeert, ondanks zijn Parkinsons. ”Ik denk dat hij het meteen zou doen en het geweldig zou maken. Ik kan me geen vervolg voorstellen zonder hem. En ik zou Bob Zemeckis terug willen zien keren als regisseur en Bob Gale als scenarist.”

NieuwsFilm

meest populair