Update: F. Gary Gray lijkt regisseur 'Fast & Furious 8'

En bekijk de oorspronkelijke shortlist.

Update: Het lijkt erop dat er toch al een regisseur gevonden is. F. Gary Gray, die eerder dit jaar Straight Outta Compton regisseerde, staat op onderstaande foto die Vin Diesel op zijn Facebook-pagina plaatste. Het lijkt een bevestiging van zijn rol in de toekomst van de franchise. Lees onder de afbeelding het oorspronkelijke bericht.



Variety meldt dat er nog vier mannen overwogen worden voor de regie van Fast & Furious 8. Op de shortlist staat niet oudgediende van de franchise Rob Cohen, maar F. Gary Gray, Louis Leterrier, Will Eubank en Adam Wingard. Daarmee kiest Universal Pictures een ietwat andere weg dan hoofdrolspeler Vin Diesel, die actief campagne voerde voor Cohen.

Recent schreef hij op zijn Facebook-pagina nog: ”Er was altijd het verlangen van Paul om Rob er nog een te laten regisseren. Dat is waarom ik campagne voerde… Ik geloof dat hij de franchise mooi kan resetten, en terug kan brengen naar waar het oorspronkelijk om draaide… racen. Hij zou het Brian O'Connor probleem ook met integriteit kunnen aanpakken, gezien het feit dat hij en David Ayer het personage bedacht hadden. Uiteindelijk willen we de best mogelijke film om te eren wat we gemaakt hebben en wat jullie als publiek als favoriete franchise hebben.”

Deze nieuwe film zal in april 2017 uitkomen. Welke van de vier regisseurs (afgezien van Cohen dus) wil jij in de regiestoel zien?

NieuwsFilm

meest populair