TV-tips voor komende week

Met o.a. Star Trek Into Darkness en Wolf.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Star Trek Into Darkness (2013)

Zaterdag 19 september om 20:00 op RTL5

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.
Bekijk de afbeelding

The Help (2011)

Zondag 20 september om 20:30 op NET5

In The Help speelt Emma Stone het personage Skeeter, een meisje uit het Zuiden dat terugkeert van school en vastbesloten is om een schrijfster te worden. Ze zorgt echter voor heel wat ophef bij haar vrienden - en bij de rest van de bevolking van het kleine stadje - wanneer ze besluit om de zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven lang zorgen voor de prominente zuidelijke families.
Bekijk de afbeelding

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Maandag 21 september om 20:30 op Veronica

Het verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.
Bekijk de afbeelding

Mother and Child (2009)

Dinsdag 22 september om 20:30 op RTL8

Drie vrouwen die onafhankelijk van elkaar leven, blijken met elkaar verbonden. Elizabeth zoekt haar moeder, Karen zoekt haar dochter en Lucy zoekt een kind. De vijftigjarige Karen (Annette Bening), werd als meisje van veertien door haar moeder gedwongen afstand te doen van haar baby. Ze durfde niet tegen haar moeder in te gaan, maar is het kindje nooit vergeten. Na jarenlang moed te hebben verzameld gaat ze op zoek naar haar dochter. Elizabeth (Naomi Watts), een onafhankelijke en carrière georiënteerde vrouw raakt zwanger van de man waarmee ze een affaire heeft. Voor het eerst in haar leven wil ze weten wie haar moeder is, de vrouw die ze zelf nooit heeft gekend. Lucy (Kerry Washington) wil koste wat het kost een kindje adopteren om zo haar huwelijk te redden, maar wordt alsnog verlaten door haar man.
Bekijk de afbeelding

Simon (2004)

Woensdag 23 september om 22:05 op NPO3

Simon vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de Amsterdamse oerhetero en hasjdealer Simon en de schuchtere homoseksuele tandheelkundestudent Camiel. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Thailand wordt de vriendschap ernstig op de proef gesteld, waarna de twee elkaar uit het oog verliezen. Als ze elkaar twaalf jaar later toevallig weer tegenkomen, blijkt Simon ernstig ziek te zijn.
Bekijk de afbeelding

Buried (2010)

Donderdag 24 september om 20:30 op SBS9

Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...
Bekijk de afbeelding

Wolf (2013)

Vrijdag 25 september om 22:00 op NPO3

Maj-id is een getalenteerde kickbokser, die woont in een grijze, anonieme suburb. Als zijn vechtlust hem steeds meer beruchtheid geeft binnen en buiten de ring, gaan de werelden van kickboksen en de georganiseerde misdaad steeds meer op elkaar lijken. Maj-id begint langzaam zicht te verliezen op wat hij nu eigenlijk wil.


NieuwsFilm

meest populair