Bioscoopreleases week 37

Met o.a. The Visit en Southpaw.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Schone Handen (2015)


Sylvia en Eddie leiden een goed leven in Amsterdam oud-Zuid. Ze hebben twee kinderen. De rijkdom komt van een bloeiende drugshandel, geleid door Eddie. Een brute politie-inval schudt de boel wakker en dan besluit Sylvia de boel te willen ontvluchten. Maar Eddie zal dat niet toestaan, want ze weet veel te veel.
Bekijk de afbeelding

Southpaw (2015)


Een bokser vecht zich een weg naar de top, maar ziet al snel zijn leven instorten.
Bekijk de afbeelding

The Visit (2015)


Een alleenstaande moeder ontdekt dat de zaken binnen haar gezin compleet mis zijn gegaan, als haar twee jonge kinderen hun grootouders bezoeken.
Bekijk de afbeelding

Vacation (2015)


Rusty Griswold neemt zijn familie mee op een road trip naar Walley World. De bedoeling? De boel met zijn vrouw wat heftiger maken en weer een band opbouwen met zijn zoons.
Bekijk de afbeelding

Kat en muis (2015)


Kat en Muis speelt zich af in een verlaten, onbekend Europees landschap en vertelt het verhaal van de tragische dood van een klein kind en de gevolgen voor de betrokken personen, met name voor de puberende Belle. Wanneer Belle de waarheid ontkent over de doodsoorzaak van het kind begint het geheugen van Belle te vervagen en raken fantasie en realiteit in elkaar verstrengeld. Hierdoor lijkt het onvermijdelijk dat er opnieuw een ramp zal plaatsvinden.
Bekijk de afbeelding

Seymour: An Introduction (2014)


Seymour Bernstein is een geliefd pianist, leraar en waren inspriatie voor iedereen die inzichten van een geweldig leven deelt. Ethan Hawke dient als gids in dit bijzondere leven.
Bekijk de afbeelding

Que Horas Ela Volta? (2015)


Als de vervreemde dochter van een hard werkende, in huis wonende schoonmaakster, plotseling aanklopt, wordt de onbesproken klassenbarrière die binnen het huis bestaat, in de war gegooid.
Bekijk de afbeelding

The Wolfpack (2015)


Zes intelligente broers, tieners nog, hebben hun hele leven binnenshuis doorgebracht in Manhatten, Amerika. Geïsoleerd dankzij een angstige vader en een passieve moeder. Alles wat ze weten van de buitenwereld hebben ze geleerd door het kijken van films. Duizenden films. Nu de adolescentie is toegetreden begint de buitenwereld steeds meer te lokken.


NieuwsFilm

meest populair