Opnames 'Star Wars: Episode VIII' deze maand van start en meer nieuws

Er komen speciale 3D-brillen, Colin Trevorrow werkt al aan Episode IX en we hebben nieuw promomateriaal.

Het is weer een dag met allerhande nieuwtjes rond Star Wars. Laten we beginnen met het heugelijke nieuws dat het nog geen 100 dagen meer duurt tot The Force Awakens uitkomt in de bioscopen. Daarnaast werken Lucasfilm en Disney al actief aan Episode VIII, van regisseur Rian Johnson. Maar dat niet alleen, ook meldde Colin Trevorrow begonnen te zijn met werk aan Episode IX. Tot slot tref je in dit bericht een boel promotiemateriaal aan voor The Force Awakens.

Episode VIII
Allereerst brengt Entertainment Weekly het nieuws dat RIan Johnson zal beginnen met de opnames van zijn film in de franchise. Deze zullen later deze maand al plaats vinden in Ierland. Er is verder maar erg weinig bekend over deze film, behalve dat hij in mei 2017 uit zal komen in de bioscopen. Het scenario is geschreven door Johnson en de film wordt geproduceerd door Ram Bergman en Kathleen Kennedy. Ook stelt Benicio del Toro dat hij de schurk speelt in de film.

Episode IX
Dan de foto van Trevorrow. De regisseur plaatste onderstaand bericht op Twitter, waaruit blijkt dat hij mag beginnn met werken aan Episode IX.


Speciale 3D-brillen
We hebben ook nieuws over speciale 3D-brillen die gemaakt worden voor The Force Awakens. Real D onthulde onderstaande foto, die laat zien dat Lucasfilm en Disney speciale brillen vrijgeven voor filmkijkers. De keus gaat tussen een bril in de stijl van BB-8, Captain Phasma, Kylo Ren en een Stormtrooper-bril.



Kartonnen figuren
Er zijn verder standees vrijgegeven, levensgrote afbeeldingen van de hoofdpersonen die je in de bioscopen zult vinden. Ze geven een mooie indruk van de hoofdpersonen: Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), BB-8, Poe Dameron (Oscar Isaac), Kylo Ren (Adam Driver), Captain Phasma (Gwendoline Christie) en er is nog een rol weggelegd voor de Stormtroopers op onderstaande beelden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair