Omschrijvingen Rey & Finn in 'Star Wars: The Force Awakens'

En meer details over de zevende film in de franchise.

Let op: Dit bericht bevat spoilers. Lezen op eigen risico.

Nog een paar maanden tot de release van J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens. Toch weten we nog niet gigantisch veel over de belangrijkste personages van de film. We kennen hun namen: Poe Dameron (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) en Rey (Daisy Ridley), maar verder? Speelgoed dat tijdens Force Friday onthuld werd, heeft wat informatie over twee van de helden. Daarnaast zijn er meer nieuwe details vrijgegeven. Spoilers volgen na onderstaande afbeelding.


Finn



Soms staan helden op uit de meest onwaarschijnlijke plekken. Het Keizerrijk is al decennia dood, maar het kwaad sterft nooit. Als slechteriken opstaan om de plek van het Keizerrijk in te nemen, moeten helden opstaan om tegen hen te vechten. Nadat hij strandt op de woestijnen van Jakku, en een meisje met de naam Rey ontmoet, voegt een Stormtrooper met de naam Finn zich bij de kant van het Verzet. Hij begon zijn avontuur als onderdeel van de New Order, maar is nu één van de mensen met de kracht hen te stoppen. Met een nieuwe look, is Finn klaar voor een nieuwe missie. Sinds hij zijn Stormtrooper harnas ingeruild heeft voor een nieuw pak, is zijn kostuum misschien niet meer flitsend, maar het biedt alles wat een held nodig heeft om te slagen.

Rey



De missie om de First Order uit te schakelen is begonnen! Nadat ze de Starkiller Base aangevallen hebben, raakte een van de leden van het Verzet gescheiden van haar groep en bevond ze zich ineens in een grote ruimte vol soldaten van de First Order. Compleet omsingeld door Stormtroopers met blasters, en Knights of Ren met lichtzwaarden, lijkt ze compleet kansloos. Maar helaas voor haar vijanden, hebben ze een grote fout gemaakt: het gaat niet om de kracht van het wapen, maar om de kracht van de krijger die het wapen gebruikt.

Starkiller Base



Starkiller Base blijkt beheerst te worden door General Hux (Domhnall Gleeson) en is sterker dan de Death Stars. "Een ijsplaneet, omgetoverd in een basis van de First Order en bewapend met een bijzonder vernietigend en krachtig nieuw wapen, dat complete sterren kan verwoesten."

Star Wars: Aftermath



Het boek van Chuck Wending is uitgegeven en is het eerste deel in de trilogie die de tijd tussen Return of the Jedi en The Force Awakens moet overbruggen. Het boek bevat twee belangrijke onderdelen. Allereerst draait het om belangrijke mensen van het Keizerrijk die besluiten op zoek te gaan naar de oorsprong van de Donkere Kant van de Kracht en die buiten het sterrenstelsel vinden. Daarnaast is er een groep die zichzelf de Acolytes of Beyond noemt, die het oude lichtzwaard van Darth Vader opspoort en het wil vernietigen om het terug te laten keren naar zijn dode meester.

NieuwsFilm

meest populair