TV-tips voor komende week

Met o.a. Iron Man 3 en Despicable Me 2.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Despicable Me 2 (2013)

Zaterdag 5 september om 20:30 op SBS6

In Despicable Me 2 zien we de terugkeer van Gru (Steve Carell), de meisjes uit de eerste film, de minions en een hele reeks nieuwe, en grappige personages. Ditmaal moet Gru de wereld redden, in plaats van deze vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Zondag 6 september om 20:30 op NET5

Extremely Loud and Incredibly Close draait om de 9-jarige Oskar, die zijn vader verloor tijdens de aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001. Zijn grootouders wisten te ontkomen aan het bombardement op Dresden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de dood van zijn vader vindt hij in een vaas een sleutel in een envelop met het opschrift 'Black'. Ervan uitgaande dat zijn vader hem een boodschap wilde nalaten, gaat hij in New York op zoek.
Bekijk de afbeelding

Iron Man 3 (2013)

Maandag 7 september om 20:30 op Veronica

In dit derde deel staat Tony Stark recht tegenover een vijand, die geen grenzen kent en Tony's persoonlijke wereld verwoest. Met zijn rug tegen de muur kan Tony alleen nog vertrouwen op zijn eigen uitvindingen, vindingrijkheid en instinct.
Bekijk de afbeelding

Rocky (1976)

Dinsdag 8 september om 20:30 op RTL7

Rocky is het verhaal van een aan lager wal geraakte bokser uit Philadelphia die de kans van zijn leven krijgt: een gevecht om het wereldkampioenschap zwaargewicht.
Bekijk de afbeelding

Body of Lies (2008)

Woensdag 9 september om 22:20 op SBS9

Roger Ferris, de beste agent binnen de Amerikaanse inlichtingendienst, vertrouwt zijn leven toe aan CIA-veteraan Ed Hoffman. Een opkomende terroristenleider heeft bomaanslagen over de hele wereld gepland en Ferris moet infiltreren in de wereld van illegale financiering en wanhopige martelaars. Hij sluit een instabiel verbond met het hoofd van de Jordaanse geheime dienst. Zijn missie voert hem langs Irak, Jordanië, Washington en Dubai. Hoe dichter Ferris bij zijn doel komt, hoe meer hij in een doolhof terecht komt. Bondgenoten blijven bondgenoten totdat ze elkaars vertrouwen beschamen en vertrouwen de meest gevaarlijke tactiek wordt.
Bekijk de afbeelding

Anonymous (2011)

Donderdag 10 september om 20:30 op RTL8

Anonymous, dat zich afspeelt in de politieke slangenkuil ten tijde van het Elizabethaanse Engeland, speculeert over een kwestie waarover academici en briljante geesten zoals Mark Twain, Charles Dickens en Sigmund Freud eeuwenlang hun hoofd gebroken hebben, namelijk: wie heeft echt het werk geschreven dat toegeschreven wordt aan William Shakespeare? Experts hebben erover gedebatteerd, er zijn boeken over geschreven en geleerden hebben hun leven gewijd aan het beschermen of ontmaskeren van theorieën rond het auteurschap van de meest vermaarde werken uit de Engelse literatuur. Anonymous legt één mogelijk antwoord waarbij de nadruk ligt op een tijd waarin scandaleuze politieke intrige, onwettige romances in het Koninklijk Hof en de snode plannen van hebzuchtige edelen die streefden naar de macht van de troon aan het licht gebracht werden op de meest onwaarschijnlijke plek: de London stage.
Bekijk de afbeelding

Blue Jasmine (2013)

Vrijdag 11 september om 21:30 op NPO3

Een huisvrouw geniet van het goede leven in New York totdat een acute crisis haar dwingt om zich een meer bescheiden levensstijl aan te meten in San Francisco. Haar zus is hier ook woonachtig. In haar nieuwe woonplaats maakt ze ook kennis met een man.


NieuwsFilm

meest populair