TV-tips voor komende week

Met o.a. Finding Nemo, Fast & Furious 6, Reservoir Dogs en Super 8.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Finding Nemo (2003)

Zaterdag 22 augustus om 20:30 op SBS6

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen en het grootste hart van de hele oceaan.
Bekijk de afbeelding

Super 8 (2011)

Zondag 23 augustus om 20:00 op RTL7

'Super 8' volgt een stel kinderen in de jaren '70 die met behulp van hun Super8 camera's een zombiefilm maken. Als ze op een treinstation een scène filmen zijn ze getuige van een treincrash, waarbij een mysterieus wezen ontsnapt.
Bekijk de afbeelding

Reservoir Dogs (1992)

Maandag 24 augustus om 22:00 op RTL7

Zes gangsters die elkaar alleen maar kennen onder hun codenaam, komen bij elkaar om diamanten te stelen. Als het zover is, worden ze opgewacht door de politie en volgt er een slachtpartij. De paar boeven, die erin geslaagd zijn te ontsnappen, ontmoeten elkaar weer in een hangar en vragen zich af wie de verrader is geweest.
Bekijk de afbeelding

Marley & Me (2008)

Dinsdag 25 augustus om 20:30 op NET5

John Grogan werkt als columnist voor een krant, die samen met zijn vrouw Jennifer op een dag een hond genaamd Marley adopteert. Ze houden de labrador enkel om een idee te krijgen hoe het is om ouders te zijn. Marley blijkt echter hyperactief te zijn en moet zelfs naar een speciale gehoorzaamheidsschool gestuurd worden. John en Jennifer worden alleen nog maar banger voor het ouderschap. Het komt dan ook als een schok aan wanneer Jennifer zwanger blijkt te zijn.
Bekijk de afbeelding

The Chronicles of Riddick (2004)

Woensdag 26 augustus om 20:30 op RTL7

Riddick is de laatste vijf jaar op de vlucht geweest voor premiejagers die vastberaden zijn de prijs op zijn hoofd te innen. Nu bevindt hij zich op de planeet Helion, thuisbasis voor een progressieve multiculturele samenleving, waar de religieuze leider Lord Marshal een invasie heeft gepleegd. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Zijn pogingen om zichzelf en Kyra te bevrijden leiden hem naar een rechtstreekse strijd met Lord Marshal.
Bekijk de afbeelding

A Time to Kill (1996)

Donderdag 27 augustus om 20:30 op NET5

In het Zuiden van Amerika schiet een zwarte man de verkrachters van zijn dochter dood. Tijdens de rechtzaak merken zijn jonge fanatieke advocaten hoe diepgeworteld het rascisme nog is.
Bekijk de afbeelding

Fast & Furious 6 (2013)

Vrijdag 28 augustus om 20:30 op SBS6
Regie: Justin Lin

In het zesde deel van de Fast and Furious-franchise staan Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en hun team opnieuw aan de verkeerde kant van de wet wanneer ze een grote overval plannen in de straten van Europa. FBI agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit hun echter op de hielen om deze misdaad voorkomen.


NieuwsFilm

meest populair