Bioscoopreleases week 34

Met o.a. Pixels, The Man From U.N.C.L.E. en Sinister 2.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Pixels (2015)


Een stel video game experts wordt gerekruteerd door het leger als jaren '80 video game personages New York aanvallen.
Bekijk de afbeelding

The Man from U.N.C.L.E. (2015)


The Man From U.N.C.L.E. is gebaseerd op een tv-serie uit de jaren '60 en gaat over een Amerikaanse en Russische spion die beide werkten voor een bureau getiteld United Network Command for Law and Enforcement. Cooper moet de rol gaan spelen van Amerikaanse spion Napoleon Solo. Voor de rol van de Rus Illya Kuryakin worden namen als Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling en Alexander Skarsgard in het geruchtencircuit genoemd.
Bekijk de afbeelding

Sinister 2 (2015)

Regie: Ciaran Foy

Sinister 2 gaat over een beschermende moeder (Shannyn Sossamon) van een negenjarige tweeling (Robert en Dartanian Sloan). Ze wonen in een afgelegen huis, een plek die ze eigenlijk zo snel mogelijk zouden moeten verlaten. James Ransone keert terug als de hulpsheriff uit de eerste film.
Bekijk de afbeelding

Irrational Man (2015)


Abe Lewis is hoogleraar Psychologie en probeert te gaan met zijn depressies en alcoholverslaving. Zijn leven verandert als hij een van zijn studenten ontmoet.
Bekijk de afbeelding

Réalité (2014)


Jason, een onverstoorbaar kalme cameraman, droomt ervan zijn eerste horrorfilm Waves te maken, waarin de hersens van mensen worden opgeblazen door tv-toestellen. De rijke producer Bob Marshal is bereid om zijn project te financieren. Op één voorwaarde: Jason krijgt 48 uur om de beste schreeuw uit de filmgeschiedenis te vinden. Dj Mr. Oizo heet u allen welkom in een wereld waarin everzwijnen VHS-banden opeten maar niet verteren, kookprogramma's worden gepresenteerd door met eczeem overdekte mannen in muizenkostuums en aankomende regisseurs erachter komen dat de conceptuele trash-artfilms die ze willen maken allang voor lege zalen draaien.


NieuwsFilm

meest populair