Dvd-releases week 34

Met o.a. Cinderella, Phoenix, Focus en Still Alice.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Cinderella (2015)


In het verhaal van Cinderella, ofwel Assepoester, volgen we het lot van de jonge Ella, wier vader opnieuw trouwt na de dood van Ella's moeder. Omdat ze haar liefhebbende vader wil steunen, verwelkomt Ella haar nieuwe stiefmoeder Lady Tremaine en haar dochters Anastasia en Drisella met open armen. Als Ella's vader echter ook onverwacht sterft, wordt ze het slachtoffer van haar jaloerse en gemene nieuwe familie. Ella is nu niks meer dan een dienstmeid bedekt door as, wat haar de bijnaam Assepoester oplevert. Ondanks deze tegenspoed laat Ella zich niet kennen en probeert ze haar moeders laatste woorden te eren en 'moedig en aardig te blijven'. Als ze vervolgens een knappe vreemdeling ontmoet in de bossen, die een prins blijkt te zijn, lijkt Ella's lot eindelijk te veranderen.
Bekijk de afbeelding

Focus (2015)


In de komedie Focus ontmoet een oplichter een aantrekkelijke branchegenoot. De relatie die ze krijgen wordt echter bemoeilijkt door hun gedrag. Ze zijn namelijk gewend alles bij elkaar te liegen en te stelen. Nadat ze uit elkaar gaan blijven ze elkaar echter veelvuldig tegenkomen.
Bekijk de afbeelding

Phoenix (2014)


Het is vlak na de Tweede Wereldoorlog. Een vrouw heeft de Holocaust overleefd, maar ze werd dood gewaand. Als ze onder een nieuwe identiteit naar huis terug keert, probeert ze uit te vinden of haar man haar verraden heeft.
Bekijk de afbeelding

The Wedding Ringer (2015)


Jimmy biedt zijn diensten aan om als getuige op te treden bij bruiloften voor mannen die om wat voor reden dan ook niemand hebben om hen bij te staan tijdens de ceremonie. Doug zit in zo'n situatie. Tot overmaat van ramp verzint hij niet alleen de namen van zijn getuigen maar ook van negen bruidsjonkers. Wanneer alles mis dreigt te lopen roept hij de hulp in van Jimmy.
Bekijk de afbeelding

De Boskampi's (2015)


Het jongetje Rik is de pestrijen tegen hem meer dan zat. Hij besluit zijn imago wat op te krikken door het gerucht te verspreiden dat hij deel uitmaakt van een maffiafamilie.
Bekijk de afbeelding

Still Alice (2014)


Alice Howland is gelukkig getrouwd met drie kinderen. Ze is een beroemd hoogleraar in de taalkunde, maar begint woorden te vergeten. Als ze een verwoestende diagnose krijgt, wordt de onderlinge band tussen Alice en haar familie onder druk gezet.
Bekijk de afbeelding

Song One (2014)


Franny is een kandidate voor een PhD in antropologie. Wanneer ze verneemt dat haar broer een ongeluk heeft gehad en in een coma ligt, reist ze af naar haar familie in Brooklyn. Franny komt erachter dat haar broer dol is op de muzikant James Forester en ze besluit hem op te sporen. Op den duur ontstaat er een onverwachte relatie tussen de twee.
Bekijk de afbeelding

The Last Hammer Blow (2014)


De 14-jarige Victor woont met z'n moeder in een caravan op een strand in Zuid-Frankrijk. Hij heeft zijn vader nooit gekend en maakt zichzelf wijs dat hij hem ook niet nodig heeft. Maar wanneer hij hoort dat zijn vader, een bekend dirigent, in de buurt aan het repeteren is met zijn orkest, voelt Victor opeens wel de drang om een band met hem te ontwikkelen.
Bekijk de afbeelding

The Last Survivor (2014)


De laatste keer dat het regende is al jaren geleden. De wereld is veranderd in een dorre wildernis, waarin iedereen bereid is tot het uiterste te gaan, in een poging een waterbron te bemachtigen. De jonge Kendal woont in een vallei in Oregon, waar een hebberige waterbaron de laatste schaarse waterbronnen op probeert te eisen. Aan Kendal de keus om ofwel te vluchten, of te vechten tegen de gewapende bendes.


NieuwsFilm

meest populair