Bioscoopreleases week 30

Het is de week van Marvels Ant-Man!

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Ant-Man (2015)


Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.
Bekijk de afbeelding

She's Funny That Way (2014)


Een getrouwde Broadway regisseur wordt verliefd op een actrice die ooit prostituee was en probeert haar te helpen bij haar carrière.
Bekijk de afbeelding

Rio, Eu Te Amo (2014)


Tien korte films, allemaal gemaakt door verschillende regisseurs. Elk daarvan draait om één ding: de alomvattende liefde voor de stad Rio de Janeiro.
Bekijk de afbeelding

The Farewell Party (2014)


De 75 jaar oude Yehezkel woont in een bejaardentehuis in Jeruzalem. Zijn terminaal zieke vriend Max wil niet langer leven. Aangezien Yehezekel een gepensioneerde ingenieur en uitvinder is, bouwt hij een machine voor zelf-euthanasie, puur en alleen om zijn vriend te helpen. De geruchten over deze machine barsten los wanneer Max van zijn lijden is verlost. Terwijl Yehezkel navigeert tussen aanvragen voor de machine en groeiende afhankelijkheid van zijn dementerende vrouw, beginnen grenzen te vervagen en worden de morele dilemma's onverdraaglijk.
Bekijk de afbeelding

Valley of Love (2015)


Isabelle en Gérard hebben zes maanden geleden hun zoon verloren. Maar nu heeft die laatste hun een brief geschreven waarin hij voorstelt om af te spreken in 'Death Valley', de vallei van de dood, diep in de Verenigde Staten. Vader en moeder zien het absurde van de situatie in maar besluiten toch om er heen te gaan en hun zoon op te wachten.
Bekijk de afbeelding

Güeros (2014)


Tomas vormt een te grote last voor zijn alleenstaande moeder en daarom neemt zij de beslissing hem naar zijn oudere broer Federico te sturen en daar bij hem in Mexico Stad te verblijven.


NieuwsFilm

meest populair