SDCC: Studio's twijfelen na lekken beelden over Comic-Con

Moeten ze nog wel exclusieve trailers meenemen?

De Comic-Con van dit jaar had veel beelden van films als Deadpool, Suicide Squad, Warcraft en veel meer. Toch zijn veel van de trailers die vertoond werden gelekt op het internet. Deadline meldt nu dat grote studio’s twijfelen over toekomstige Comic-Con edities en of ze nog wel exclusieve beelden willen vrijgeven.

Sue Kroll, President of Worldwide Marketing and International Distribution van Warner Bros. had het volgende te vertellen: ”We hebben geen plannen om de beelden van Suicide Squad die gelekt zijn afgelopen zaterdag officieel vrij te geven. Het is jammer en uiteindelijk schadelijk dat één individu besloten heeft de vertrouwensband die we al lange tijd hebben met fans op de conventie te schaden. De beelden waren op dit punt niet bedoeld voor een breder publiek. De productie van Suicide Squad is nog onderweg en we zullen in de toekomst een grote marketingcampagne hebben. Onze presentatie zaterdag was echt voor die ruimte bedoeld.”

Van sommige films, zoals Batman v Superman, werden de beelden direct na vertoning vrijgegeven, maar die waren al klaar. Wat vinden jullie ervan?

Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair