Bioscoopreleases week 28

Met o.a. Terminator: Genisys en La Isla Minima.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Terminator Genisys (2015)


2029, de oorlog met Skynet is in volle gang en een groep rebellen neemt het op tegen Skynet. John Connor is de leider van het verzet en Kyle Reese zijn loyale soldaat. Reese teruggestuurd naar 1984 om Connor's moeder, Sarah te redden van een Terminator die haar moet vermoorden, zodat hij nooit geboren zal worden. Maar wat Reese aan de andere kant ontdekt, is geheel anders dan wat hij verwacht had. Sarah blijkt op haar negende door toedoen van een Terminator weeskind geworden te zijn. Sindsdien is ze opgevoed door een oude T-800, die ze "Pops" noemt. Hij is zo geprogrammeerd dat hij haar beschermt, in plaats van haar probeert te vermoorden. Als gevolg daarvan is Sarah een asociale dame geworden, goed met een scherpschuttersgeweer, maar niet met menselijke emotie. Overigens wijst ze ook haar lotsbestemming af, doordat "Pops" haar altijd verteld heeft dat ze voorbestemd is een grote rol te spelen in de menselijke toekomst. En juist dat brengt het verhaal een andere kant op.
Bekijk de afbeelding

La meglio gioventù (2003)


La Meglio Gioventù vertelt het verhaal van een Italiaanse familie van het einde van de jaren zestig tot nu. Het verhaal focust op 2 broers: Nicola en Matteo. In het begin delen zij dezelfde dromen, lectuur, vriendschappen tot op het moment zij Giorgia ontmoeten, een jong meisje dat lijdt aan psychische stoornissen. Hun toekomst neemt noodgedwongen een andere wending.
Bekijk de afbeelding

The One I Love (2014)


Elisabeth Moss en Mark Duplass spelen een getrouwd stel met typische problemen, zoals verveling en rancune. Dan geeft hun relatietherapeut hen het advies mee om samen een romantisch tripje te gaan maken. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde, surrealistische dingen en worden de hoofdpersonen gedwongen te werken aan zichzelf, hun relatie en de toekomst.
Bekijk de afbeelding

The Face of an Angel (2014)


Een journalist en een documentairemaker zitten allebei achter het verhaal van een moord en de hoofdverdachte van die moord aan.
Bekijk de afbeelding

La isla mínima (2014)


Een seriemoordenaar wordt gezocht. Twee agenten zetten hun onderlinge geschillen aan de kant en besluiten samen de moordenaar op te sporen, voordat meer vrouwen het leven laten.
Bekijk de afbeelding

Marketa Lazarová (1967)


Mikolás en zijn broer Adam beroven reizigers voor hun tirannieke vader Kozlík. Één van hun overvallen mislukt waardoor ze met een Duitse gijzelaar komen te zitten en een gevlucht slachtoffer dat de Koning gaat waarschuwen. Kozlík bereidt zich voor op wraak van de Koning en probeert mensen te mobiliseren hem bij te staan in de komende oorlog. Maar de Koning doet tevens beroep op zijn onderdanen door de strijd om te dopen in een gevecht tussen Christendom en Heidenen.
Bekijk de afbeelding

De Vijf en de Piratenschat (2014)


Als George, Julian, Dick, Anne en Timmy aankomen op een mooi vakantie-eiland, verwachten ze een rustige vakantie door te kunnen brengen aan zee. Maar er wacht hen een groot avontuur. Terwijl oom Quentin zijn tijd doorbrengt met wetenschappelijk onderzoek, vinden de kinderen een gezonken schip. In het wrak vinden ze een mysterieus kompas. Het eilandmeisje Joe is ervan overtuigd dat er ergens een verborgen piratenschat moet zijn.
Bekijk de afbeelding

Dior and I (2014)


Dior and I brengt de kijker naar de wereld van het beroemde Christian Dior modehuis, met een blik achter de schermen van de schepping van de eerste haute couture collectie van Raf Simons.


NieuwsFilm

meest populair