DVD releases week 28

Met o.a. Inherent Vice en Monsters: The Dark Continent.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Inherent Vice (2014)


Een wietverslaafde privédetective komt in het Los Angeles van de jaren zestig in de problemen. Op een dag staat zijn ex voor de deur en ze vertelt hem over een kidnapscenario waarbij haar nieuwe, rijke geliefde betrokken is. De hoofdpersoon stort zich in de zaak en ontdekt een bizar web van motieven en passies bij tal van betrokkenen waaronder surfers, oplichters, muzikanten, drugsgebruikers, een moordlustige schuldeiser, een undercover saxofonist, een ex-gevangene met een hakenkruis tatoeage en tot slot een mysterieuze entiteit die bekend staat als de Golden Fang.
Bekijk de afbeelding

The Voices (2014)


Jerry Hickfang is een medewerker bij een badkuipfabriek die snakt naar de aandacht van een vrouwelijke collega. Hij slaagt erin haar te verleiden, maar hun relatie slaat een duistere richting in. Dit komt doordat Jerry zich laat leiden door zijn huisdieren, een kwaadaardige, praatgrage kat en een liefdadige, pratende hond.
Bekijk de afbeelding

Monsters: Dark Continent (2014)

Regie: Tom Green

Tien jaar na de gebeurtenissen in Monsters, zijn de geïnfecteerde zones wereldwijd verspreid. In het Midden-Oosten is een nieuw verzet opgestaan. Tegelijk staan daar steeds meer monsters op en besluit het leger meer mensen aan te trekken om het op te kunnen nemen tegen het verzet.
Bekijk de afbeelding

Rob the Mob (2014)


Twee geliefden besluiten een reeks uitgaansgelegenheden van de maffia te overvallen. Maar als ze eenmaal voor een grotere buit gaan, wekt dat de aandacht van zowel de gangsters als de FBI.
Bekijk de afbeelding

The Boy Next Door (2015)

Regie: Rob Cohen

Een pas gescheiden vrouw begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.
Bekijk de afbeelding

The Lazarus Effect (2015)

Regie: David Gelb

Een groep medicijnenstudenten ontdekt een manier om mensen weer tot leven te brengen.
Bekijk de afbeelding

Sergio Herman, Fucking Perfect (2015)

Cast: --

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.
Bekijk de afbeelding

We Still Kill the Old Way (2014)


Als de gepensioneerde East End schurk Charlie Archer vermoord wordt door een bende, keert zijn broer Ritchie terug naar Londen om de boel uit te zoeken.
Bekijk de afbeelding

In a Heartbeat (2014)


Een jonge man die werkt aan horror en actiefilms, wordt verliefd op een mooi, maar vreemd model dat net uit Amerika aangekomen is. Maar deze mysterieuze vrouw verbergt een duister geheim...
Bekijk de afbeelding

Poker Night (2014)


Een jonge rechercheur neemt ongewild deel aan een sadistisch kat-en-muisspel wanneer hij wordt ontvoerd door een seriemoordenaar. Om te overleven moet de rechercheur de wijsheid die hem is bijgebracht door zijn oudere collega's tijdens het pokeren zien te benutten.


NieuwsFilm

meest populair