DVD releases week 27

Met o.a. American Sniper en Selma.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Selma (2014)


Het verhaal van Martin Luther King, en de strijd die hij leverde om stemrecht te garanderen voor alle inwoners van de Verenigde Staten. Hij leidt een gevaarlijke campagne, met een epische protestmars in Selma als culminatie. Dit leidde uiteindelijk tot de ondertekening van de Voting Rights Act door president Johnson in 1965.
Bekijk de afbeelding

American Sniper (2014)


'American Sniper' is gebaseerd op de memoires van Navy SEAL Chris Kyle, geschreven door Scott McEwen en Jim DeFelice. Navy SEAL Chris Kyle is de dodelijkste schutter aller tijden en wordt door zijn vijanden "de duivel" genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme die na 9/11 van start ging.
Bekijk de afbeelding

Antboy (2013)


De twaalfjarige Pelle wordt gebeten door een mier en krijgt daardoor superkrachten. Geholpen door de comicbook nerd Wilhelm, bedenkt hij een geheime identiteit als superheld Antboy. Als superslechterik The Flea ten tonele verschijnt, moet Antboy de wereld redden.
Bekijk de afbeelding

When Marnie Was There (2014)


Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.
Bekijk de afbeelding

Wild (2014)


Na de dood van haar moeder en het einde van haar huwelijk is Cheryl Strayed doodongelukkig. Bij wijze van therapie besluit ze de duizend mijl lange Pacific Crest Trail te gaan bewandelen.
Bekijk de afbeelding

Johan en de Verenkoning (2014)


Johan woont met zijn papa op een groot schip, ver weg van de bewoonde wereld. Zolang als Johan zich kan herinneren, wonen ze daar. Toen Johan 3 jaar oud was, verdween zijn mama. Johan denkt dat de Verenkoning haar heeft meegenomen. Hij mist zijn mama, maar is ervan overtuigd dat de flessenpost die hij regelmatig in zee werpt, haar bereikt. Johan verveelt zich geen moment op het schip. Je kunt er vissen en duiken en er valt altijd wel iets te repareren. Op een dag is Johan alleen aan boord en vangt een verward bericht op over de Verenkoning. Voor Johan is dat het begin van een machtig mooi avontuur. Het avontuur van een kind dat één grote wens heeft: zijn mama vinden.
Bekijk de afbeelding

Of Horses and Men (2013)


Kolbeinn houdt van Solveig en zij houdt van Kolbeinn. Maar Kolbeinn is verliefd op zijn dierbaarste bezit, de merrie Grana en die is op haar beurt weer geobsedeerd door de hengst Brunn. De lente komt eraan en dat belooft nogal wat liefde.
Bekijk de afbeelding

Roald Dahl's Esio Trot (2015)


Een gepensioneerde vrijgezel heeft gevoelens voor zijn buurvrouw, die alleen gevoelens lijkt te hebben voor haar schildpad.
Bekijk de afbeelding

Hansel & Gretel Get Baked (2013)


Een broer en zus strijden tegen een heks, die tieners in haar kleine huisje lokt, met een speciale mix van marijuana. Daarna vermoordt ze hen en eet ze hen op, om zo haar jeugd en schoonheid te behouden.


NieuwsFilm

meest populair