James Gunn onthult titel vervolg 'Guardians of the Galaxy'

Na een foutje van Kevin Feige mocht hij de titel daadwerkelijk onthullen.

Na heel veel speculatie is nu de titel van het vervolg op Guardians of the Galaxy onthuld. Schrijver en regisseur James Gunn liet via zijn Facebook-pagina weten dat de titel Guardians of the Galaxy Vol. 2 wordt, waarmee verwezen wordt naar het bandje met popmuziek dat Chris Pratts Star-Lord op het einde van de eerste film vindt.

”Ja, de officiële titel van het vervolg op Guardians of the Galaxy is Guardians of the Galaxy Vol. 2,” liet Gunn weten. ”Kevin Feige versprak zich recent en onthulde daarmee de titel tijdens een Ant-Man persbijeenkomst. Ik ben er blij om, want God weet dat ik al meer dan één ding per ongeluk onthuld heb. En respect voor de fans, die al na een paar dagen nadat ik de cover pagina update wisten wat het werd. Meer dan één persoon wist al te raden wat het was en ik wilde credits geven, maar moest nog wachten.”

En: ”Voor Kevin die een foutje maakte,” maakte Gunn een grap aan het einde van zijn aankondiging: ”Haha.” Guardians of the Galaxy Vol. 2 is een van de drie Marvel-films die in 2017 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair