TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

A Fish Called Wanda (1988)

Zaterdag 27 juni om 21:10 op Eén

Archie Leach, een keurige advocaat, weet niet wat hem overkomt wanneer de vriendin van een cliënt hem probeert te versieren. Wanda's opzet is echter om zoveel mogelijk te weten te komen over de vindplaats van een aantal gestolen diamanten. Zij en haar vriend Otto zijn in Engeland om een collectie diamanten te stelen.
Bekijk de afbeelding

Snow White and the Huntsman (2012)

Zondag 28 juni om 20:30 op NET5

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.
Bekijk de afbeelding

Battleship (2012)

Maandag 29 juni om 20:30 op Veronica
Regie: Peter Berg

Battleship is gebaseerd op het bordspel Zeeslagje. Echter in de film moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Dit gaat uiteraard niet zonder 'slag of stoot'....
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon (1987)

Dinsdag 30 juni om 20:30 op Veronica

Riggs en Murtaugh hebben grondig de pest aan elkaar. Maar ze zijn collega's en in hun vak de besten. Het duo knokt zich een weg door Los Angeles, waar een moderne jungle-oorlog woedt. Riggs neemt als keiharde cop grote risico's; Murtaugh is een toegewijde rechercheur met een vlekkeloze staat van dienst.
Bekijk de afbeelding

The Patriot (2000)

Woensdag 1 juli om 20:30 op RTL7

Benjamin Martin is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt weigert hij dan ook om zich in het oorlogsgeweld te mengen om zo zijn familie te beschermen. Zijn zoon Gabriel gaat echter het leger in om te vechten tegen de vijand.
Bekijk de afbeelding

Flightplan (2005)

Donderdag 2 juli om 20:30 op NET5

De jonge weduwe Kyle Prat (Jodie Foster) raakt tijdens een vliegreis van Berlijn naar New York haar zesjarige dochtertje Julia kwijt. Het meisje lijkt spoorloos verdwenen en Kyle's frustratie groeit alleen maar wanneer niemand haar lijkt te willen geloven. Niemand van de overige passagiers of de crew heeft Kyle met Julia aan boord zien komen. Piloot Rich (Sean Bean) en politieman Carson (Peter Sarsgaard) willen haar wel geloven, maar alles wijst erop dat Kyle in haar eentje aan boord is gekomen. Door de twijfel en paranoia van iedereen om haar heen staat Kyle er helemaal alleen voor. Ze begint zelfs te geloven dat het grote verdriet over de plotselinge dood van haar man haar geestelijk in de war heeft gemaakt.
Bekijk de afbeelding

The Woman in Black (2012)

Vrijdag 3 juli om 22:35 op RTL5

Arthur Kipps is een jonge advocaat die naar een verre uithoek van het Verenigd Koninkrijk moet reizen om daar de papieren van een overleden cliënt door te werken. Terwijl hij dat in volledige afzondering in haar oude, van de buitenwereld afgesloten landhuis doet, komt hij langzaam achter de tragische geheimen van de cliënte. Daarnaast blijkt ook nog dat het dorpje in de macht is van een geest, een hele boze geest...


NieuwsFilm

meest populair