Bioscoopreleases week 26

Met o.a. Prins en Insidious: Chapter 3.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Kidnapping Freddy Heineken (2015)


In 1984 besluiten vier vrienden in een gedurfd plan biermagnaat Freddy Heineken te ontvoeren. Ze vragen het grootste losgeldbedrag ooit voor de ontvoering van een persoon.
Bekijk de afbeelding

Danny Collins (2015)


'Danny Collins' gaat over een muzikant die in de jaren '70 erg populair was. Hij ontvangt een oude brief die John Lennon en Yoko Ono hem ooit geschreven hebben, waarin ze hem ertoe aansporen zijn leven te beteren en zijn zoon te leren kennen. Geïnspireerd door de mooie woorden van de twee besluit hij dat ook daadwerkelijk te doen.
Bekijk de afbeelding

Insidious: Chapter 3 (2015)


Een nieuw verhaal van terreur begint voor een tienermeid en haar familie. Dat speelt zich af voor het verhaal van de Lamberts en onthult meer mysteries van The Further.
Bekijk de afbeelding

Nature (2014)


Een buitengewone reis door de natuur om te ontdekken dat de natuurlijke wereld vreemder en magischer is dan wat je je had kunnen bedenken. Van de betoverende bossen tot de rand van de onderwereld, van een paranormale planeet tot de fantastische zeeën, de bergen tot de wateren, dit is de ultieme viering van de magie van de natuur.
Bekijk de afbeelding

Prins (2015)


Ayoub is tot over zijn oren verliefd op Laura. Helaas is Laura al bezet. Terwijl hij op verschillende manieren probeert haar hart te veroveren, komt hij Kalpa tegen - een zware crimineel met een paarse Lamborghini Diablo. Door Kalpa's invloed begint Ayoubs wereld uit elkaar te vallen: zijn vrienden vermijden hem, zijn moeder zet hem het huis uit en zijn zus wil hem niet meer zien. Zijn vader is vanwege ernstige drugsproblemen niet in staat hem te helpen. Ayoub moet een man worden om zijn problemen op te kunnen lossen en uiteindelijk komt hij voor de ultieme keuze te staan: de liefde of de criminaliteit.
Bekijk de afbeelding

Journal d'une femme de chambre (2015)


Normandië, begin twintigste eeuw. Célestine, een jong kamermeisje die bekend staat om haar schoonheid, is net aangekomen uit Parijs om te werken voor de familie Lanlaire. Terwijl ze de avances van de heer Lanlaire probeert te weren, krijgt ze te maken met mevrouw Lanlaire die het huishouden met een ijzeren vuist regeert. Ook ontmoet ze Joseph, een mysterieuze tuinman die verliefd op haar wordt.
Bekijk de afbeelding

Papa ou maman (2015)


Florence en Vincent Leroy zijn in alles geslaagd. Hun baan, hun huwelijk, hun kinderen. En vandaag willen ze een succesvolle scheiding. Maar als ze gelijktijdig de promotie ontvangen waarvan ze altijd al hebben gedroomd, verandert hun leven in een nachtmerrie. Dus verklaren de voordien voorbeeldige echtgenoten elkaar nu de oorlog: en ze zullen er alles aan doen om NIET de voogdij over de kinderen toegewezen te krijgen...
Bekijk de afbeelding

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice (2015)

Cast: --

Terwijl backpackers een klein dorpje in het afgelegen noorden van Laos bezoeken, op zoek naar een traditionele ervaring, ontdekken de dorpsbewoners juist de aantrekkingskracht van het westen.


NieuwsFilm

meest populair