DVD releases week 26

Met o.a. Big Hero 6 en The Interview.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Good People (2014)


Good People vertelt het verhaal van Tom en Anna Redd, een koppel uit Chicago dat een slordige $400.000 vindt en zich in allerlei bochten wringt om het geld te kunnen behouden.
Bekijk de afbeelding

Big Hero 6 (2014)


'Big Hero 6' gaat over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Een van zijn uitvindingen wordt gestolen door een enorme slechterik en Hiro besluit een groep superhelden te creëren om zijn eigendom terug te halen. Deze superhelden, bestaande uit bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax, maken gebruik van de vaardigheden van de doodnormale mensen uit Hiro's nabije omgeving.
Bekijk de afbeelding

The Interview (2014)


Een talkshowpresentator raakt samen met zijn producent verwikkeld in een plot om de leider van Noord-Korea te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

Turist (2014)


Tijdens een skivakantie wordt een gezin overvallen door een lawine. Moeder schreeuwt om de hulp van haar man, maar die is er als een haas vandoor gegaan. De ramp loopt met een sisser af, maar het gezin heeft een grote deuk opgelopen. Hoe kan de vader deze vertrouwensbreuk herstellen?
Bekijk de afbeelding

Boy 7 (2015)


Sam wordt in een drukke metro wakker, maar niet hoe hij heet en waarom hij daar is. Samen met Lara, die hij in de metro ontmoet, gaat hij op zoek naar zijn identiteit, maar al snel blijkt dat ze in groot gevaar verkeren.
Bekijk de afbeelding

Loin des hommes (2014)


De Algerijnse oorlog van 1954. Daru leeft als leraar een teruggetrokken bestaan. Hij stuit op een dorpeling, die beschuldigd wordt van moord. In een daad van onzelfzuchtigheid besluit Daru de man te helpen in de bergen te ontsnappen.


NieuwsFilm

meest populair