TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

National Treasure: Book of Secrets (2007)

Zaterdag 20 juni om 20:30 op SBS6

Nicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan .
Bekijk de afbeelding

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Zondag 21 juni om 20:30 op NET5

The Hobbit films vertellen het verhaal over de simpele hobbit Bilbo Balings, die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight Rises (2012)

Maandag 22 juni om 20:30 op Veronica

Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), is een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker, en de tragische dood van Harvey Den,t er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.
Bekijk de afbeelding

Get Him to the Greek (2010)

Dinsdag 23 juni om 20:30 op SBS9

Aaron Greenberg (Jonah Hill) is een gedreven, net afgestudeerde jongen die stage wil lopen bij een platenmaatschappij. Zijn grote droom begint als hij de Engelse muzikant Aldous Snow (Russell Brand) naar een concert moet brengen in het 'Los Angeles Greek Theater'...
Bekijk de afbeelding

Rush Hour 2 (2001)

Woensdag 24 juni om 20:30 op SBS9

Detective Carter en zijn collega Lee worden geconfronteerd met de moord op twee douanebeambten en besluiten deze zaak op geheel eigen wijze te onderzoeken.
Bekijk de afbeelding

The Day the Earth Stood Still (2008)

Donderdag 25 juni om 20:30 op RTL7

Een buitenaards wezen en een enorme robot bezoeken de aarde. Ze blijken deel uit te maken van een superras dat de orde bewaakt in het universum en dat de aarde zal vernietigen als de bewoners ervan een bedreiging vormen.
Bekijk de afbeelding

The Last King of Scotland (2006)

Vrijdag 26 juni om 23:15 op RTL8

In de jaren zeventig, ten tijde van de regeerperiode van dictator Idi Amin, reist de jonge Schotse Dr. Garrigan met een medische missie naar het voor hem willekeurige land Oeganda. Garrigan is toevallig ter plaatse wanneer Amin gewond raakt tijdens een ongeluk. Amin, onder de indruk van Garrigans getoonde moed en besluitvaardigheid, verzoekt hem zijn persoonlijke arts en adviseur te worden. Aanvankelijk is Garrigan vereerd om deze positie te bekleden, maar al snel raakt hij verstrengeld in het web van de wrede praktijken van deze politieke leider. Hij probeert zijn fouten te herstellen en levend Oeganda te verlaten....


NieuwsFilm

meest populair