Bioscoopreleases week 25

Met o.a. Blade Runner en The King's Gardens.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Blade Runner (1982)


Los Angeles, 2019: Deckard (Ford) is een Blade Runner: een politieagent die ingezet wordt om "Replicants" (androïden) uit te schakelen. Hij wil eigenlijk stoppen, maar moet z'n baantje weer oppakken als er 5 replicants de controle over een ruimteschip weten te krijgen, en terugkeren naar Aarde.
Bekijk de afbeelding

The Age of Adaline (2015)


Een jonge vrouw, geboren rond het einde van de twintigste eeuw, wordt na een ongeluk leeftijdloos. Na jaren van eenzaamheid, ontmoet ze een man die het wel eens waard kon zijn haar onsterfelijkheid voor te verliezen.
Bekijk de afbeelding

Infinitely Polar Bear (2014)


Een manisch depressieve vader wil zijn vrouw terugwinnen door de volle verantwoordelijkheid te nemen over zijn twee jonge en wilde dochters.
Bekijk de afbeelding

The King's Gardens (2014)


Sabine is een landschapontwerpster die wordt ingehuurd om een van de tuinen van Versailles te bouwen. Hier ontmoet ze André (Matthias Schoenarts), een landschapartiest met wie ze al snel een hechte band krijgt.
Bekijk de afbeelding

Eisenstein in Guanajuato (2015)


De gelauwerde filmmaker Eisenstein is in talent, inzicht en wijsheid vergelijkbaar met mensen als Shakespeare en Beethoven. Er zijn maar een paar regisseurs die zulke hoogtes bereikt hebben. In deze film wordt een beeld van zijn indrukwekkende leven geschetst.
Bekijk de afbeelding

Spangas in Actie (2015)


De vriendschap van Raaf (Lennart Timmerman) en Abel (Ricardo Blei) komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.
Bekijk de afbeelding

Macondo (2014)


In Macondo, een buitenwijk van Wenen waar drieduizend immigranten tijdelijk worden gehuisvest in afwachting van de uitkomst van hun asielaanvraag, woont de elfjarige Ramasan, een Tsjetsjeense jongen die met zijn moeder en zusjes de oorlogsgruwelen van zijn geboorteland is ontvlucht. De komst van Isa, een man die claimt zijn vader goed te hebben gekend, stelt de getraumatiseerde Ramasan voor een dilemma: kan hij deze vreemdeling vertrouwen?


NieuwsFilm

meest populair